Popularna TV voditeljka Dragana Katić odlučila je da letovanje 2018. godine posveti "totalnom resetu", kako navodi na svom Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA KATIĆ OBJAVILA SLIKU BEZ ŠMINKE, A CEO INSTAGRAM JE ŠOKIRAN: nećete verovati kako zaista izgleda TV voditeljka u 53. godini (FOTO)

"Prelepa dama", "sa stilom" i "praznik za oči" samo su neki od komentara koji se su verni obožavaoci ostavili uz  njene najnovije slike sa godišnjeg odmora, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA KATIĆ OBUKLA HALJINU U KOJOJ SVAKA ŽENA MOŽE DA IZGLEDA MRŠAVIJE: da li TV voditeljka nosi najlepšu haljinu za leto u 2018. godine (FOTO)

Izuzetno negovana, voditeljka je podelila i slike na kojima nema ni trunke šminke, a fantastična linija u odabranim letnjim komadima nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

Bilo u šetnji s prijateljima, pred Arenom u Puli ili u Poreču na plaži, Dragana pleni relaksiranim osmehom i doteranim izgledom. Njen izbor garderobe je ležeran, u pravim morskim kombinacijama. Beli šeširić, kolekcija ultramodernih naočara za sunce, bela končana haljina za plažu...

A kakve je kupaće kostime odabrala za leto 2018. godine pogledajte OVDE!

PageBreak

Omiljeni Draganin kostim je dvodelni, u popularnom prugastom desenu, a teget-bela kombinacija odlična je za morski imidž. 

PROČITAJTE JOŠ: INSTAGRAM JE ŠOKIRAN FOTOGRAFIJOM TV VODITELJKE: pogledajte kako je Dragana Katić izgledala pre 22 godine (FOTO)

Jedini njen mejk-up je ružičasti ruž, koji ističe umereno preplanuli ten.

PROČITAJTE JOŠ: Dragana Katić otkrila tajnu mladolikog izgleda: ovo su 3 joga vežbe lica kojima voditeljka eliminiše bore (FOTO)

Očigledno je da se Dragana pridržava svih saveta lekara i izbegava jako sunce. To je preporuka za sve dame koje žele da održe mladalački izgled kože!

Izvor: Lepa & Srećna