Đorđe Đoković oženio se izabranicom Saškom Veselinov, a slavlje je trajalo dva dana. Svada je bila raskošna i vesela, a sudeći po snimcima koji su osvanuli na društvenim mrežama provod je bio fenomenalan. Najveseliji su bili upravo mladenci, a Đole ne krije koliko je srećan pored Saške. Ipak, njegov život obeležila je još jedna velika ljubav.

Najmlađi brat Novaka Đokovića, i dve godine mlađa Tijana Ralić, bili su u vezi čak šest godina.

Iako je sve slutilo na veribu par se rastao zbog, kako se navodilo, česte razdovenosti- Tijana je studirala u Milanu, dok je Đorđe radio u Beogradu. Njihova ljubav je okončana pre tri godine, a Tijana je tek nedavno progovorila o raskidu.

Ona je na Instagramu odgovarala na pitanja, a između ostalog su je pratioci pitali: "Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula?"

"Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila", napisala je Tijana, a onda nastavila da odgovara na pitanja o raskidu.

"Da li je teško preseći vezu nakon šest godina?, usledilo je pitanje na koje je Tijana dala iskren odgovor.

"Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi", zaključila je bivša devojka Đorđa Đokovića.

Tijana Ralić i Đorđe Đoković bili u vezi šest godina
Instagram/ Tijana Ralić 

Tijana se nije oglašavala povodom ženidbe Đorđa Đokovića, ali je objavila fotografije na Instagramu, koje svedoče o tome koliko se dobro provodi. Naime, ona je pozirala u zelenoj izazovnoj haljini, a mnogi su joj poručili da nikad bolje nije izgledala.

Fotografija sa građanskog venčanja Saške i Đorđa pogledajte u galeriji koja je pred vama.

Instagram/stankobudimkic Građansko venčanje Saške Veselinov i Đorđa Đokovića u Crnoj Gori

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna