Nije tajna da živimo u doba "ejdžizma" u kome su dozvoljeni samo mladost i lepota. Godine i starenje su tabu tema za mnoge, a posebno za ličnosti iz javnog života. Uvek su izložene sudu i kritikama javnosti, koja im često nije naklonjena. To je ovoga puta iskusila na svojoj koži Nataša Bekvalac koju je glumac Rade Ćosić komentarisao u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Tokom igre ''Ili, ili'' Rade je imao zadatak da bira između poznatih dama. Istina, nije prijatno javno obrazložiti zašto vam se neka dama sviđa manje, ali glumac nije imao problem. Prve su na redu bile Rada Manojlović i Milica Pavlović nasuprot Nataše Bekvalac i Teodore Džehverović. Tu glumac nije detaljisao, ali je objasnio zašto Nataša Bekvalac nije njegov izbor.

"Nataša je 80. godište i ispala je već. Ispala je iz moje 'Ili ili', nije iz svoje", rekao je Rade, što je zaintrigiralo pevačicu Editu, pa ga je upitala koliko on ima godina "38 godina imam. Vidi, kako da budeš sa starijom ženom. Mislim ništa loše, ali nije prirodno",  rekao je glumac o pevačici i izazvao negodovanje u studiju. Ipak, na društvenim mrežama je klima bila potpuno drugačija. Oprečna mišljenja izazvala su burne rasprave.

"Vidite kako ne valja da kazeš istinu u Srbistanu, sad kad krene kokodakanje klimakteričnih polubaba o majko mila.. ; "Svašta. Čovek voli mlađe. Jel i to za osudu?!"; "Rekao čovek istinu, muškarac uvek mora da bude stariji od žene";"Realno ja mislio Nataša ima 48 god, izgleda starije, potrošena je zbog načina života, ne zbog toga koje je godište" ;" Još malo bakuta za starački dom" ; "Potrošena je"

Bilo je i onih koji smatraju da je ovo samo bio način da glumac skrene pažnju na sebe, i da je neverovatno da on to komentariše za Natašu od koje je mlađi četiri godine.

"Razlika između njih je samo četiri godine, moja baka je bila starija od mog dede toliko i nikom nije smetalo, a njemu smeta kad je staromodno naučen. Neke muškarce uče da ne smeju biti sa ni dana starijom ženom od sebe, da ne bi bili inferiorniji, meni je to apsurd"; "Nataša za njega može da bude samo nedostižan san"

Pogledajte još fotografija Nataše Bekvalac u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna