Osećate umor, malaksalost, jednostavno niste “svi svoji”, a bez nekog očiglednog razloga? Za svaki slučaj ste išli kod lekara, radili krvnu sliku, dodatne analize, snimke… ali sve je u najboljem redu? Da li ste znali da je neka neželjena dešavanja u organizmu jako teško otkriti, kao što je na primer prisustvo parazita? Ukoliko se osećate loše i bolesno, a nema pokazatelja neke konkretne bolesti, ili patite od lošeg kvaliteta kose, noktiju, čestih angina i oboljenja urogenitalnog sistema... vrlo je moguće da imate parazite u organizmu.

Kada na prirodan način sprovedete čišćenje organizma od ovih napasti, osetićete veliku razliku u kvalitetu života. Potreba za slatkišima će se smanjiti, težina će se unormaliti, nećete imati osećaj umora i pospanosti, već ćete se osećati snažno i puni energije. To možete postići uz pomoć Purodona!

Purodone ne uzrokuje nikakve nuspojave, za razliku od hemijskih lekova koji uzrokoju nesvesticu, mučninu, glavobolju i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre. Ovaj dodatak ishrani je potpuno prirodan, na bazi aromatičnog karanfilića, suvog ekstrata polena, ekstratu vratića, kao i cvetova vratića.

Purodone poboljšava zdravlje, štiti jetru, srce, pluća, kožu i želudac od parazita.

purodon
Promo 

U kutiji ima 60 kapsula, a preparat se primenjuje dva puta dnevno 30 minuta pre jela, mesec dana. Purodone tretira problem sa svim vrstama parazita dvojako – preventivno i reaktivno. Ukoliko su se simptomi već pojavili, ovaj suplement će vam pomoći da poboljšate opšte stanje, a ukoliko simptomi još uvek ne postoje, sprečiće njihovu pojavu!

Purodon možete poručiti OVDE, po akcijskoj ceni od 3.650 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

* Ukoliko naručite 2 kutije, treću dobijate gratis. Ukoliko naručite 3 kutije, još dve kutije dobijate gratis.

** Još sjajnih preparata za zdravlje možete pronaći klikom OVDE.

Tekst: Promo