Megan Markl se porodila drugi put u junu, kada je na svet donela malu Lilibet, a već krajem leta se pojavila u javnosti.

Pokazala je da vrlo brzo vraća formu posle trudnoće. Najviše je iznenadila izborom bele mini haljine, ali je bilo očigledno da je njena linija zaista odlična.

Vitku figuru žena princa Vilijama najviše duguje detoks napicima koje pije svakog dana i zahvaljujući kojima ima dovoljno energije, a pritom mršavi. Svakoga jutra ona pije vanila šejk sa borovnicama i kaže da je osnova proteinski prah, u koji doda pola šolje borovnica, kašičicu cimeta u prahu, malo čia semenki, a dopuni sa pola šolje kokosove vode i pola šolje bademovog mleka.

Sve to treba dobro izmiksati u blenderu i popiti ujutru. "Hrana može i da leči", rekla je Megan u jednom intevjuu pre nekoliko godina. "Često izmešam samo malo bobičastog voća, manuka meda i polena - to mi je omiljena hrana." Njen detoks uključuje i "zeleni sok za mršavljenje" - polovina ploda mango, malo soka limuna, prah kurkume i kokosova voda - sve se to izmeša u blenderu i pije odmah.

Program detoksa Megan Markl je u velikoj meri naučno zasnovan. Naime, borovnice su prava superhrana, imaju malo kalorija, pune su antioksidanata, a regulišu nivo šećera u krvi i pomažu kod stomačnih tegoba. Cimet ima antivirusna i antibakterijska svojstva, a deluje i kao prebiotik. Čia seme obara visok pritisak, a potpomaže zdravlje kostiju. U kokosovoj vodi i bademovom mleku ima malo kalorija, a dosta vitamina i kalcijuma.

Izvor: Lepa&Srećna