Za Megan Markl mnogi kažu da, zapravo, nikad i nije bila holivudska zvezda, jer su uloge na filmu bile male, ali je sada konačno dobila šansu da zablista na crvenom tepihu kao da je megastar.

Naime, i kad je stekla planetarnu popularnost udajom za princa Harija, Megan je bila ograničena protokolom. Dok je bila članica britanske kraljevske porodice, Megan nikad nije bilo dozvoljeno da nosi duboko dekoltirane bluze i haljine, a i ivica suknje morala je da poštuje propisanu dužinu. Otkako su princ Hari i ona napustili London, izlasci su se svodili na službene posete u kojima bi večernja moda bila neprimerena.

Sinoć su sva ograničenja pala u vodu i Megan je, konačno, dobila priliku da pokaže sve svoje čari. Ona je pozvana, sa princom Harijem na gala veče u Njujorku posvećeno veteranima Drugog svetskog rata uoči Dana primirja. Za ovaj izlazak, vojvotkinja od Saseksa je obukla vatrenocrvenu haljinu modne kuće Karolina Herera. Uz vrlo dubok dekolte, toaleta ima i prilično visok šlic, s tim što je on malo prikriven naborima u donjem delu. 

Polusandale "Đuzepe Zanoti" sa otvorenom petom su u istoj boji, s tim što je kopča ukrašena kristalima, po poslednjoj modi. Megan je podigla kosu u elegantnu punđu, istakavši minđuše, a od nakita je nosila i dve narukvice koje su muževljev poklon: Dijaninu i čuvenu "kartije" ljubavnu narukvicu.

Profimedia Crvena haljina Megan Markl je u stilu holivudskih zvezda - model koji nikad ne bi smela da obuče na britanskom dvoru!

Izvor: Lepa&Srećna