Noć veštica je obično inspiracija za maskiranje, zabave i dečije igre, ali ovaj praznik se za princa Harija i Megan Markl nije dobro završio kad su počeli da se zabavljaju.

Upravo te noći se njihov život, naime, izmenio iz temelja. Njih dvoje su se upoznali "na slepo", zahvaljujući prijateljima, u vreme kad je Megan živela kao glumica u Torontu. Odmah nakon poznanstva rodila se ljubav, pa je ona krišom letela za London više puta kako bi se videla sa svojim dragim.

A onda je princ stigao kod nje u posetu u oktobru 2016. godine, baš pre Noći veštica. U to vreme, Megan je vodila zanimljiv Instagram nalog, ali je izbegavala da objavi bilo kakvu naznaku romanse koja je uveliko bila u jeku. Jedino što je pokazala je bila sličica jedne "nasmejane" bundeve, više kao znak da je veoma srećna.

Princ Hari i Megan Markl
Profimedia 

Imala je i razloga da bude, jer je baš u Noći veštica imala u planu ludu žurku, u kojoj su konačno i ona i Hari mogli da budu zajedno u javnosti. Naime, plan je bio da nose maske, u skladu sa praznikom, a i ljudi u Torontu nisu bili baš preterano zainteresovani za njih. Nije bilo nikakvih naznaka da će njihova tajna biti otkrivena.

Međutim, lepa zabava na kojoj su uzivali pretvorila se u noćnu moru kad je princu Hariju zazvonio telefon. Jedan od članova njegovog tima iz Kensingtonske palate mu je javio da su novinari nekako saznali za njihovu vezu i da će priča biti objavljena već sutradan.

"Bili su iznervirani i ljuti", piše u novoj i neautorizovanoj biografiji slavnog para koju je objavila Karolin Diran. Čitav njihov život se promenio u sekundi, a usledili su burni događaji - veridba i venčanje, kao i rođenje dvoje dece i napuštanje Velike Britanije. Instagram nalog Megan Markl, na kojem je ostala i dvosmislena objava njene ljubavne sreće, morao je biti ugašen.

Izvor: Lepa&Srećna