Megan Markl je želela da ostavi utisak jednostavnosti i skromnosti na najnovijem snimku na Internetu, ali kritičari ne mogu da joj oproste što se pojavila sa ovakvim nakitom!

Bivša glumica i supruga princa Harija je snimila priču za decu za jedan Jutjub kanal, a odabrala je baš jednu ih svoje knjige "Klupa". Prikladno nazivu, i Megan tokom snimanja sedi na klupi u dvorištu, a za tu priliku je obukla jednostavnu košulju od teksasa i farmerke.

Međutim, grofica od Saseksa se ni u ovom, sportskom izdanju, nije odrekla omiljenog nakita koji nosi svakodnevno, a koji košta skoro 400.000 evra. Mnogi komentarišu da je ceo snimak odraz "teškog licemerja", jer se Megan predstavlja kao skromna, a okićena je neprimereno vrednim nakitom i sedi usred imanja vrednog više od 13 miliona evra. 

Megan Markl nakit
Profimedia 

Najvredniji na njoj, na ovom snimku, je verenički prsten, koji je dizajnirao lično princ Hari i koji košta više od 300.000 evra. Nije tu bio dovoljan jedan dijamant, pišu kritički nastrojeni britanski mediji, već su morali da dodaju još dva, iz kolekcije pokojne Lejdi Di.

Od rano preminule svekrve koju nije imala priliku da upozna, Megan je nasledila (odnosno dobila na poklon preko Harija) i skupoceni sat marke "kartije". U pitanju je model "Tank", za koji se vezuje skoro neverovatna priča. Naime, ispostavlja se da je baš ovaj model oduvek bio omiljen američkoj glumici pa je sebi kupila jedan kad joj karijera krenula uzlaznom putanjom. I ne samo to - ugravirala je posvetu - od M. M. za M. M! Nekoliko godina kasnije, udaje se za čoveka koji joj poklanja baš takav sat, sa još vrednijom prošlošću.

Spisak se tu ne završava - na drugoj ruci, Megan nosi još jedan dijamant, čije je poreklo zasad tajanstveno, a tu je i zlatna narukvica u "tenis" stilu. Za kraj - zlatna "kartije" ljubavna narukvica, koju joj je princ Hari poklonio na početku ljubavi. Ona se ne može otkopčati, već mora da se odšrafi šrafcigerom ako želite da je skinete! Kažu da je model bio inspirisan starinskim "pojasom nevinosti", kao i da su ovakve narukvice nosili čuvena Volis Simpson i vojvoda od Vindzora koji se, zbog ljubavi, odrekao britanskog prestola.

Izvor: Lepa&Srećna