Megan Markl i princ Hari su po prvi put zajedno u Njujorku, gde će prisustvovati velikom festivalu posvećenom ove godine vakcinaciji protiv korona virusa.

 Njihov prvi javni izlazak pratilo je mnoštvo fotoreportera, a na svim modnim portalima je odjeknula vest da se "najveća modna influenserka" na svetu vratila.

Megan Markl su mnogi doživeli kao konkurenciju Kejt Midlton, između ostalog, i u modnoj sferi. Činjenica je da je ona forsirala nešto upadljiviji stil, ali se za prvi izlazak u Njujorku obukla vrlo svedeno. 

Uz crne pantalone sa nešto širim nogavicama, supruga princa Harija je obukla izvanredan model kratkog mantila modne kuće "Armani", koji je u gornjem delu kreiran kao blejzer.

Megan Markl i princ Hari
Profimedia 

Uz ovakav kroj i puniju vunenu tkaninu, Megan je mogla da uradi ono što uz sako nikad ne bi mogla - da ispod njega obuče toplu rolku. Dobila je fantastičan komplet, koji je prikladan za hladnije letnje dane. I ona i Hari su odabrali tamne tonove, jer je u planu posete bio i obilazak Memorijalnog centra.

Ipak, uz crne cipele sa visokom štiklom, sa niskom punđom koja je njen zaštitni znak, svima je stavila do znanja - Megan se vraća i na svetsku i na modnu scenu!

Izvor: Lepa&Srećna