Predstavljamo vam raznovrstan nedeljni jelovnik u kojem će svako naći jelo po svom ukusu! U ponedeljak uživajte u ukusu pikantne piletine u bogatom sosu, u sredu vas očekuje odlično vegetarijansko jelo kome ni ljubitelji mesa ne mogu da odole, a u četvrtak probajte najbolji čorbasti pasulj svih vremena. Prijatno!
Uz malo mirišljave slaninice, bogati sos od praziluka i paprike pretvoriće piletinu u gurmansko jelo!
Ukoliko su pastrmke prevelike, možete ih zaseći i u džepove ubaciti tanke kolutove limuna. Odlična ideja i za ručak i za večeru.
Lekoviti praziluk i neobična kombinacija nekoliko vrsta senfa čine ovu čorbu pravim egzotičnim specijalitetom!
Tradicionalan i ukusan, a veoma jednostavan za pripremu, čorbasti pasulj gradištanac postaće vaše omiljeno jelo za ručak...
Promenite malo način pripreme svinjetine, uz dodatak koji ne košta puno!
Izvor: Lisa
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka