Predstavljamo vam raznovrstan nedeljni jelovnik u kojem će svako naći jelo po svom ukusu! U ponedeljak uživajte u ukusu pikantne piletine u bogatom sosu, u sredu vas očekuje odlično vegetarijansko jelo kome ni ljubitelji mesa ne mogu da odole, a u četvrtak probajte najbolji čorbasti pasulj svih vremena. Prijatno!
Uz malo mirišljave slaninice, bogati sos od praziluka i paprike pretvoriće piletinu u gurmansko jelo!
Ukoliko su pastrmke prevelike, možete ih zaseći i u džepove ubaciti tanke kolutove limuna. Odlična ideja i za ručak i za večeru.
Lekoviti praziluk i neobična kombinacija nekoliko vrsta senfa čine ovu čorbu pravim egzotičnim specijalitetom!
Tradicionalan i ukusan, a veoma jednostavan za pripremu, čorbasti pasulj gradištanac postaće vaše omiljeno jelo za ručak...
Promenite malo način pripreme svinjetine, uz dodatak koji ne košta puno!
Izvor: Lisa
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.