Beogradski restoran "Campania Pizza Gourmet" i njegov vlasnik Nenad Blaževski za predstojeće praznike predlažu vam tradicionalne recepte od autentičnih namirnica kao i birana vina, uz koje ćete doživeti atmosferu italijanskog juga.
Koncepciju ovog restorana čine ljubav prema prvoklasnoj hrani spremljenoj na starinski način i istrajnost u održavanju kvaliteta.
Poznat po pripremi tradicionalnih italijanskih jela sa namirnicama iz Italije, ovaj restoran nudi jedinstveni spoj tradicionalnog i modernog, a svi ljubitelji autentičnih ukusa uživaće u receptu koji vam danas donosimo.
LUMACONI CON N’DUJA
za jednu porciju
SASTOJCI
100 g Pasta di Gragnano (džinovski puževi)
100 g paradajz-pelata San Marzano
80 g junećeg mlevenog mesa
70 g kalabrijske kobasice N’duja (ljuta)
50 g sira mozzarella
30 g sira parmigiano reggiano
so, biber
svež bosiljak
PRIPREMA
Kuvati pastu u slanoj vodi 14 minuta. Prodinstati meso s kobasicom na maslinovom ulju, pa dodati paradajz-pelat i dinstati još 10 minuta. Ubaciti kockice sira i napuniti puževe od testenine. Prebaciti u posudu za pečenje, odozgo narendati parmezan i zapeći u rerni oko 10 minuta. Ukrasiti bosiljkom.
Restoran Campania Pizza Gourmet nalazi se u Omladinskih brigada 86, u lokalu 3Đ (West 65). Broj za rezervacije je 0692134842, a više informacija potražite na sajtu Campania, kao i društvenim mrežama restorana - Instagram i Facebook.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka