Beogradski restoran "Campania Pizza Gourmet" i njegov vlasnik Nenad Blaževski za predstojeće praznike predlažu vam tradicionalne recepte od autentičnih namirnica kao i birana vina, uz koje ćete doživeti atmosferu italijanskog juga.

Koncepciju ovog restorana čine ljubav prema prvoklasnoj hrani spremljenoj na starinski način i istrajnost u održavanju kvaliteta.

Poznat po pripremi tradicionalnih italijanskih jela sa namirnicama iz Italije, ovaj restoran nudi jedinstveni spoj tradicionalnog i modernog, a svi ljubitelji autentičnih ukusa uživaće u receptu koji vam danas donosimo.

DSC_0090.jpg
Jelena Malenović-oxygen_food.media 

LUMACONI CON N’DUJA
za jednu porciju

SASTOJCI
100 g Pasta di Gragnano (džinovski puževi)
100 g paradajz-pelata San Marzano
80 g junećeg mlevenog mesa
70 g kalabrijske kobasice N’duja (ljuta)
50 g sira mozzarella
30 g sira parmigiano reggiano
so, biber
svež bosiljak

PRIPREMA
Kuvati pastu u slanoj vodi 14 minuta. Prodinstati meso s kobasicom na maslinovom ulju, pa dodati paradajz-pelat i dinstati još 10 minuta. Ubaciti kockice sira i napuniti puževe od testenine. Prebaciti u posudu za pečenje, odozgo narendati parmezan i zapeći u rerni oko 10 minuta. Ukrasiti bosiljkom.

Restoran Campania Pizza Gourmet nalazi se u Omladinskih brigada 86, u lokalu 3Đ (West 65). Broj za rezervacije je 0692134842, a više informacija potražite na sajtu Campania, kao i društvenim mrežama restorana - Instagram i Facebook.

campagna mapa za web2.jpg
Promo