Sastojci:
- ½ kg štuke
- ½kg šarana
- ½ kg bele ribe
- glava većeg soma
- 2 glavice luka
- lovorov list
- 2 suve paprike
- malo sirćeta
- so, biber
Priprema: Očistite i isecite ribu, luk iseckajte popreko, stavite u lonac sa oko 1,5 litra vode, dodajte biber, lorber, sirće i suve paprike, pa kuvajte oko pola sata. Pred kraj posolite, ubacite ikru ili mleč, ako ima, i kuvajte još desetak minuta.
Recepti Jelene Tapavički bili su među najlepšima u Lisinoj akciji "Moj lični kuvar", a objavljeni su uz magazin Lisa u martu 2014. godine.
Jelena Tapavički je domaćica iz Novog Sada. Dani su joj ispunjeni gajenjem cveća, pravljenjem kolača za svoju porodicu, ali i pisanjem recepata i kuvanjem raznih jela. Jelena je napisala preko stotinu recepata, a nekoliko njih podelila je i sa čitaocima Lise.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka