Sastojci

2 tost hleba

5 kiselih pavlaka

500 g majoneza

100 g kečapa

500 g šunke

300 g kačkavalja za rendanje 15 kiselih krastavčića 10 kuvanih jaja

Koliko god da smo racionalno kupovali za uskršnje praznike, hrane nekako uvek preostane,a kuvana jaja su ono što nam najčešće pretekne s praznične trpeze.

Iskoriste ih i jednostavno napravite tortu koju će svi ukućani obožavati.

Priprema:

Pomešajte pavlaku i majonez i time filujte "koru" koje čine kruške tosta poredjane na tacnu. Potom ređajte isečena jaja i krastavčiće isečene na kolutove. Drugi red tosta premažite sa obe strane s mešavinom majoneza i pavlake, pa ređajte krastavčiće, šunku i sipajte kečap preko. Postupak ponovite dok imate materijala. Na zadnji red tost hleba premažite mešavinu pavlake i majoneza i ukrasite peršunom.

 Izvor: Lepa&Srećna