Palačinke su mnogima od nas omiljeni desert. Lako se pripremaju a ukus je nezamenjiv. Ipak, koliko god puta da smo ih pravili, može se dogoditi da nam testo ne ispadne kako treba, pa im ukus bude "plastičan".
Kulinarski stručnjaci savetuju da je dovoljan samo jedan mali korak da vam palačinke uvek budu savršenog ukusa. Obično svi kada mutimo smesu za palačinke stavljamo cela jaja. U tome i jeste caka. Treba razdvojiti belance od žumaca. Sipajte brašno u posudu, dodajte žumanca, mleko i vodu.
Zatim dodajte so i dve kašike šećera, pa dobro izmešajte. Belanca umitite posebno i dodajte ih prethodno napravljenoj smesi. Ako palačinke pripremate na ovaj način imaće savršen ukus čak i kada se ohlade.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka