Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRIK S JAJIMA ZA KOJI MALO KO ZNA: Kako da vam palačinke uvek budu savršene

Izbegnite najčešću grešku.

 Najbolji recept za palačinke Izvor: Youtube/Printscreen/Secerko's Kitchen

Palačinke su mnogima od nas omiljeni desert. Lako se pripremaju a ukus je nezamenjiv. Ipak, koliko god puta da smo ih pravili, može se dogoditi da nam testo ne ispadne kako treba, pa im ukus bude "plastičan".

Kulinarski stručnjaci savetuju da je dovoljan samo jedan mali korak da vam palačinke uvek budu savršenog ukusa. Obično svi kada mutimo smesu za palačinke stavljamo cela jaja. U tome i jeste caka. Treba razdvojiti belance od žumaca. Sipajte brašno u posudu, dodajte žumanca, mleko i vodu.

Možda će vas zanimati

Zatim dodajte so i dve kašike šećera, pa dobro izmešajte. Belanca umitite posebno i dodajte ih prethodno napravljenoj smesi. Ako palačinke pripremate na ovaj način imaće savršen ukus čak i kada se ohlade.

Pročitajte i ovo

 Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije