Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAPRAVITE MEZETLUK OD KUVANIH JAJA: Punjene korpice su savršeno predjelo za sve prilike

Veoma je laka priprema, a predjelo izgleda kao najlepši ketering.

  Izvor: Printscreen/ YouTube Akis Petretzikis

Pored uskršnjeg ručka možete napraviti i predjelo od kuvanih jaja, štaviše ovaj recept možete iskoristiti nakon Uskrsa ukoliko vam ostane previše jaja. Uživaćete u ovom gurmanskom specijalitetu, a pogledajte šta vam je potrebno za njega.

Možda će vas zanimati

- 8 kuvanih jaja

- 8 listića pršute ili slanine

- kutija krem sira

- paradajz

- so

- mleveni crni bebr

- 100 ml pavlake

- svež peršun

Priprema:

Oljuštite kuvana jaja, a zatim odsecite gornji deo tako da dobijete ravnu površinu i izvadite žumanca. Izgnječite žumanca, dodajte krem sir i začinite. Ovom smesom punite belanca i ređajte u činiju. Paradajz isecite na kolutove, a zatim svako jaje stavite na kolut. Napunjenim korpicama dodajte slaninu i dodajte grančicu peršuna.

Pročitajte i ovo

Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije