Pored uskršnjeg ručka možete napraviti i predjelo od kuvanih jaja, štaviše ovaj recept možete iskoristiti nakon Uskrsa ukoliko vam ostane previše jaja. Uživaćete u ovom gurmanskom specijalitetu, a pogledajte šta vam je potrebno za njega.
- 8 kuvanih jaja
- 8 listića pršute ili slanine
- kutija krem sira
- paradajz
- so
- mleveni crni bebr
- 100 ml pavlake
- svež peršun
Priprema:
Oljuštite kuvana jaja, a zatim odsecite gornji deo tako da dobijete ravnu površinu i izvadite žumanca. Izgnječite žumanca, dodajte krem sir i začinite. Ovom smesom punite belanca i ređajte u činiju. Paradajz isecite na kolutove, a zatim svako jaje stavite na kolut. Napunjenim korpicama dodajte slaninu i dodajte grančicu peršuna.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka