Počeo je veliki Vaskršnji post, pa vam predlažemo recept za jelo koje je primamljivog ukusa, uprkos tome što se priprema na vodi. Kačamak s lukom se pravi lako, a nećete ni primetiti da jelu nedostaje mleko.
Sastojci:
1/2 kg kukuruznog brašna
2 glavice crnog luka
1 l vode
prstohvat soli
Priprema:
U litar posoljene vode kada krene da ključa sipati pola kilograma kukuruznog brašna uz neprestano mešanje. Nakon 20 minuta kuvanja na tihoj vatri, ostavite da odstoji na toploj ringli. Iseckani luk prodinstati u malo vode dok ne omekša. Sipati kačamak u tanjir, a preko kačamaka sipati kašiku pripremljenog crnog luka i služiti.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka