Priprema:
Umutite žumanca sa 3 kašike šećera i gustinom. Sipajte u mleko koje polako vri pa skuvajte u ređu smesu. Umutite belanca sa ostatkom šećera pa sipajte u toplu smesu (ne vrelu) i sve sjedinite mikserom. Na kraju dodajte i omekšali puter.
Podelite smesu na dva-tri dela. U jedan dodajte otopljenu čokoladu, u drugi još vanilin šećera, a u treći iseckane jagode.
Dobro rashladite u zamrzivaču, a pre služenja izvadite na kratko da omekša da biste ga lakše servirali.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka