Većina ne voli da provodi mnogo vremena u kuhinji, a posebno kada temperature pređu 25 stepeni. Zato su kulinarski specijaliteti koji se pripremaju brzo i lako idealni. Ova kremasta, jaka čokoladna torta je pravi izbor čak i ako niste previše vešti u kuhinji.
Priprema:
Izmutite jaje i dodajte nutelu dok smesa ne postane kompaktna. Postepeno dodajte brašno. Od smese pravite kuglice i na sredini svake napravite udubljenje. Pecite 10 minuta na 180 C.
Kada se malo prohlade filujte sredinu nutelom. Ako želite na vrhove možete dodati i lešnike, bademe, suvo voće ili sveže voće.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka