Iako je sladoled neprikosnovena poslastica u periodu letnjih vrućina, njegovo počasno mesto na tronu slatkiša ugrožavaju poslastice koje se prave brzo i za koje rerna nije potrebna.
PRIPREMA:
- U činiji pomešajte puding od vanile, šećer i 200 ml mleka.
- Preostalo mleko stavite da kuvate. Kada provri sklonite ga s strane i ubacite pripremljeni puding.
- Vratite na šporet i kuvajte par minuta dok se ne zgusne
- Dok se fil hladi spremite koru.
- U dubljoj činiji izmešajte mleveni keks, istopljeni margarin i mleko.
- Kada dobro sjedinite smesu rukama je rasporedite po tacni ili plehu.
- U ohlađeni fil dodajte slatku pavlaku koju ste prethodno umutili.
- Umućeni fil nanesite preko kore i stavite u frižider.
- Umitite šlag pa nanestite preko poslasitce.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka