Pamtićemo 2020. godinu po događajima od kojih je veliki broj tužnih, teških, za mnoge i tragičnih. Pa ipak, sigurno je da ćemo se za Novu godinu okupiti sa svojim najbližima i poželeti da praznik pamtimo i po nečem posebnom, nezaboravnom, zabavnom, nečem što će nam odagnati misli od svih tegobnih problema.

"Život je torta, a ljubav ona prelepa glazura na njoj", kaže jedan romantičan citat. Za vašu novogodišnju tortu za predstojeće praznike, dajemo vam inspirativne ideje i predloge za ukrašavanje, za glazuru "ljubavi" kojim ćete obradovati sve.

Osnova torte može biti ona koju vaši ukućani najviše vole. A glazura neka bude vaše umetničko delo! Imate dovoljno vremena da isprobate nove trikove, nabavite neki drugačiji špric ili, možda po prvi put, kupite silikonski kalup za šare na šećernoj masi u obliku čipke, kore drveta, mehurića... šta god da odgovara vašoj svečanoj trpezi.

Pozivamo vas i da glasate za predloge - od 1. do 10. torte, a za pobedničku ćemo se potruditi da damo recept i uputstvo za dekoraciju.

1) BELA TORTA SA BELOM GLAZUROM I ZLATNIM UKRASIMA

2. BELA TORTA SA NOVOGODIŠNJIM PAKETIĆIMA

3. CRVENA "PLETENA" TORTA SA DEDA MRAZOM

4.  ČOKOLADNA "IRVAS" TORTA

5. TORTA NA TRI SPRATA U TRI BOJE

6. BELA TORTA SA MINI JELKAMA

7. MODERNA BELA "JEDNOROG" TORTA

 8. BELA TORTA SA DEDA MRAZOM U SNEGU

9. CRVENA TORTA SA STAKLENOM GLAZUROM

10. JELKA OD ZELENIH MAKARUNA SA VANIL KREMOM

Anketa

Koja torta vam se najviše sviđa?