OVAN

Pred vama je uzbudljiva nedelja! Vaša energija vodi vas u neočekivanim smerovima. Sve vam deluje vedrije i veselije nego što možda jeste, zbog čega bi trebalo da se pripazite u utorak i sredu. Nemojte napraviti grešku samo zato što se osećate sjajno. U četvrtak su moguće brige ili problemi s novcem, budite veoma pažljivi ako planirate veći trošak. Za vikend vam zvezde preporučuju boravak u prirodi, koji će vas opustiti i vratiti vam fokus.

BIK

Ove nedelje, kao da se vaš život i vaša ljubav ne kreću istim kolosekom. Osećaćete se kao da ste pod pritiskom da donesete važnu odluku vezanu za ljubav. Početak nedelje nije dobar trenutak za to! Sačekajte petak, kada ćete imati mnoštvo dobre energije vezane za romantični život. Privlačite pažnju drugih kao magnet, među njima je i osoba o kojoj razmišljate već neko vreme.

BLIZANCI

Nervozni ste početkom nedelje, znate šta želite u ljubavi ali kao da to ne dobijate. To može biti izvor stresa, pa udahnite duboko i znajte da nije sve do vas. Ljubavi nekada treba pomoć, da je neko malo "pogura", ali za to početak nedelje nije dobar period. Od srede energija postaje bolja i zvezde su više na vašoj strani. Shvatićete šta morate da uradite da bi ljubav konačno cvetala.

RAK

Emotivniji ste nego inače, ali to ove nedelje nije loša stvar. Sve što kažete, partner ili simpatija će shvatiti baš kako bi trebalo. Sve doživljate dublje nego inače, ali zbog toga više i saznajete i učite. Važno je samo da ne kažete baš sve što vam je na umu, nešto od toga može biti pogrešno protumačeno. Javlja se i stara ljubav ove nedelje, baš sada odlučuje da sazna šta se kod vas u životu dešava. Ako ste sami, možda možete i da se vidite?

LAV

Budite oprezni kada razgovarate sa osobom s kojom ste u vezi, ove nedelje ste emotivni i burno reagujete. Ne dozvolite da vam trenutna nervoza pokvari jedan lep dan. Početak nedelje je naročito kritičan, komunikacija će biti ugrožena. Već posle četvrtka, svi problemi će se rešiti, nećete se ni sećati koji su bili! Bićete srećniji i želećete da svu tu novu, pozitivnu energiju podelite s nekim posebnim.

DEVICA

Niste baš zadovoljni svojim ljubavnim statusom, i tražite savet od prijatelja. Nešto novo je skoro izvesno ove nedelje! Uradite nešto neočekivano, i bićete iznenađeni. Naročito je petak dobar dan za susrete s novim, zanimljivim ljudima. Vaš šarm je na vrhuncu, iskoristite to!

VAGA

Partner ili partnerka ove nedelje su nervozni, i na vama je da napravite balans u njihovom životu. Pružite podršku, budite rame za plakanje ili dragocen savetodavac! Kraj nedelje biće u vašem znaku, partner ili partnerka će se okrenuti vama i želeti da ispuni svaku vašu želju. Napravili ste planove s prijateljima, ali otkažite ih ako ste u vezi, zaslužujete vikend samo za vas dvoje.

ŠKORPIJA

Vaša intuicija je ove nedelje na vrhuncu. Odlično možete da pročitate druge ljude, njihova prava osećanja i namere, makar ih krili od vas. Analizirajte svoju ljubavnu situaciju i odjednom ćete shvatiti šta je komadić "slagalice" koji nedostaje. Bićete pod stresom u četvrtak, pa važne razgovore o vezi nemojte obavljati tog dana. Krajem nedelje, neko vas obasipa malim znacima pažnje.

STRELAC

Inače niste ćutljivi, zašto bi ova nedelja bila izuzetak? Imate važna pitanja za partnera ili partnerku, ne oklevajte da ih postavite. Pogledajte duboko u sebe, shvatićete da se nešto u vašem životu ponavlja i da vam se to ne dopada. Probajte to da rešite i stiže srećniji period! Ako ste sami, čeznete za avanturom i nezavisnošću, vikend je trenutak da te čežnje ostvarite.

JARAC

Osećate neobičnu energiju od osobe s kojom ste u vezi. Pitate se, šta nije u redu? Pitajte, nemojte biti stidljivi, a najveća je šansa da problem nema nikakve veze s vama. Stiže olakšanje i romantičan period. Sredinom nedelje bićete pred izazovima vezanim za posao, i nećete imati mnogo vremena za ljubav. Ako ste planirali rizik u ljubavi, petak je dan za to!

VODOLIJA

Emocije su vam malo razbacane na sve strane ove nedelje, a draga osoba biće tu da ih nekako privuče nazad prema stvarnosti. Sledi vam važno otkriće vezano za ljubav, i na vama je da procenite kako ćete na njega reagovati. Krajem nedelje se doterajte i izađite, prijaće vam, a moguće je i veoma zanimljivo novo poznanstvo.

RIBE

Ove nedelje u ljubavi morate biti kreativni! Sve će biti u redu, ali čeznete za više avanture i romanse. Izazov je pred vama u četvrtak, morate ostati obema nogama na zemlji. Pitajte dragu osobu šta možete da učinite da vaša veza bude još bolja, a onda to i ostvarite. Moguće je da ih nešto muči i otvoriće vam se samo ako budete pitali.

Izvor: Lepa&Srećna