OVAN

Posao

Početkom  meseca, već od 3. marta vaš vladar Mars ulazi u znak Blizanaca. Aspekat koji sigurno daje inovacije na svim poljima posla. Dobra komunikacija vam je potrebna više od svega. Morate posebno da povedete računa u drugoj polovini meseca jer ćete zbog aspekta Mladog Mesec u Ribama opet pretrpeti neku vrstu frustracije koja će vas pomalo uznemiriti ali i naterati da napravite konkretne planove šta ćete raditi u budućnosti. Merkur ulazi od 15. marta u Ribe i to treba iskoristiti kao dobru intuiciju i kreativan rad koji će svakako naći svoje mesto pod suncem. Zbog ulaska Sunca u Ovan 20. marta započinjite neke pregovore sa velikim kompanijama ili sa autoritetima od kojih možete imati pomoć. Ipak je to vaš period u kom morate da zasijate.

Ljubav

Prva polovina meseca vam nije nešto posebno naglašena kroz emociju. Nećete imati previše izlazaka ili zabave. Više će vaš život podsećati na neki usamljenički. Svakako da ćete osetiti veći priliv ljubavi tokom druge polovine meseca kada planeta Sunce uđe u vaše sazvežđe. Svi koji su sami, eto prilike da im se desi nešto novo i pre svega neobično. Planiraćete odlazak u neku drugu zemlju i tamo vas očekuje poznanstvo. Zamnimljivo putovanje koje ne bi trebalo propustiti.

Zdravlje

Neće "izaći na dobro" ako se prepustite lošim uticajima drugih i njihovim problemima. Bez tenzije i nervoze je savet za vas.

BIK

Posao

Prva polovina meseca može biti otežana u samom poslovanju i saradnji sa drugima. Tu ćete morati da povedete računa o svim poslovnim prilikama, posebno o zaposlenima ako imate velike kompanije, ukoliko imate manja preduzeća, tu su veće šanse za posao u inostranstvu a posebno možete profitirati u sferi zdravstva, medicine i drugih alterantivnih metoda izlečenja. Druga polovina meseca biće dobra za sve one koji se bave umetnošću, pozorištem, slikarstvom, vajarstvom... Ukoliko planirate u tom periodu neko putovanje, preporučuje se da sklapate poslove sa zemljama Zapada, posebno severni deo.

Ljubav

Sjajan mesec ad upoznate nekoga ko će vam biti srodna duša, posebno od druge polovine marta, kad Venera uđe u vaše 12. polje u znak Ovna. Sigurnost će vam biti naglašena i sigurno je da ćete znati šta želite od svoje veze i života u daljoj budućnosti. Bikovi u braku trebalo bi da obrate pažnju na svoj budžet. Partner vam je osoba koja voli da živi lakim životom, bez nekih većih mučenja. Sklonost  trošenju na nešto  što realno nije potrebno.

Zdravlje

Prvi deo meseca je povezan sa srčanim problemima, dok drugi deo meseca je povezan sa bolestima ishrane, dijabetesa.

BLIZANCI

Posao

Ukoliko niste iskoristili period prethodna dva meseca da nešto novo pokrenete, pruža vam se ponovo prilika početom meseca. Blizanci prve dekade mogu ovde da se istaknu. Blizanci koji se bave nekim javnim poslom imaće podršku prijatelja, stalnih saradnika, svih onih koji su u njihovom okruženju jer tako najbolje funkcionišu. Potrebno je obratiti pažnju u drugoj polovini meseca jer možete uložiti novac, srećom manju količinu jer ste svakako oprezni, u nešto što vam neće doneti profit. Važno je da povedeteračuna da to ne bude neki lažni prijatelj koji se prestavlja kao osoba od pomoći.

Ljubav

Odličan  period ljubavi za mlađe Blizance, za sve one koji više vremena provode van svog posla ili škole. Blizanci koji su usamljeni uživaće u ljubavi sa osobom iz znaka Ribe, Raka ili Device, a njihovo poznanstvo datira iz nekih prijateljskih krugova od ranije. Blizanci u braku  moraju da obrate pažnju na to da i partner ima svoje slobodno vreme i da je potrebno biti parlamentaran kako bi taj brak i funkcionisao.

Zdravlje

Ukoliko ste imali problema sa digestivnim traktrom, sada je vreme da pregledate sve. Posebno se preporučuje gastroskopija koja vam unosi nervozu i nemir, ali mora biti obavljena.

RAK

Posao

Nije vam potrebno da u sebe unosite nemir jer je ovaj mesec odličan za kretanje i pokretanje svega onoga o čemu maštate svakog dana. Možda bi u drugoj polovini meseca trebalo posebno da obratite pažnju na poslove sa inostranstvom koji će vam se činiti zanimljivi i profitabilnim. Međutim, nije sve tako jednostavno. Izvesni problemi na samom putovanju, sa dokumentima, u saradnji sa inostranim kolegama je posebno naglašena. Čuvajte novac, i sačekajte kraj meseca kako biste doneli pravilnije odluke o daljem ulaganju.

Ljubav

Mlad Mesec u Ribama u drugoj polovini meseca marta je jedan od boljih meseci za ovaj znak jer vam je naglašeno polje emocija i ljubavi i samim tim vaš entuzijazam i raspoloženje rastu, što svakako doprinosi i većim šansama za nova poznanstva, ali i onim Rakovima koji već imaju vezu daje otvoreniju ljubav, iskrenost, više strasti, putovanja sa voljenom osobom. Rak u braku ima već plan šta i kako dalje da svoj život popravi sa osobom koju najviše voli. Verovatno će i vaš lek za oporavak braka biti neki kraći put u inostranstvo.

Zdravlje

Promena vremena Rakovima ne prija, zbog toga morate da obezbedite neki oblik posnijeg obroka, ali isto tako manje tečnosti radi oticanja ekstremiteta.

LAV

Posao

Mart je mesec kada započinjete puno poslova u isto vreme, posebno ako ste na nekoj poziciji onda ćete sigurno imati problema zbog toga. Bilo bi dobro da sve što planirate završite u prvoj polovini meseca jer posle toga loš aspekat Urana i Plutona može vam doneti finansijske gubitke i poslovanje sa neozbiljnim osobama koje mogu narušiti vaše poslovanje. U periodu Mladog Meseca  koja će se destiti u drugoj polovini meseca a tranzitira vašim devetim poljem, Lav može imati početak poslova na polju edukacije, sa inostranstvom, vezano za privatno nasleđe ili sa autoritetima i državnim institucijama.

Ljubav

Ljubav će biti izražena i zavisiće od vašeg stanja unutrašnje sigurnosti, posebno ljubomore koja može da naruši i neka lepa poznanstva. Lav može imati najbolji period u ljubavi jer nove prilike i iskušenja koje su pred njim će mu doprineti da se posebeno izrazi. Lav je poznat po tome da zna da prepozna iskrenu ljubav, a kada naiđe na svoju srodnu dušu onda tu nema kraja sreći. Ulaskom Venere u znak Ovna 21.marta, pojačaće strast i želju da se ljubav otvori što više ka pravoj emociji, zajedničkom životu.

Zdravlje

Obratite pažnju na nerv išijatikus, posebno vam je leva noga osetljiva. Postoji  šansa da sport bude izazov kao zabava, ali i kao zdravstveno rešenje.

DEVICA

Posao

Početkom meseca Device će dominirati pre svega u poslovima administracije, finansija, banaka. Ne bi bilo loše da se uključite u poslove turizma (koliko je to moguće u ovoj situaciji pandemije) jer sve odlično radite. Uložićete kao i svaki put veliki trud, ali imaćete uspeha jer znate da zaradite na najbolji način putem svoje inteligencije i veštine komunikacije. Druga polovina meseca nije dobra za sve one koji žele neki partnerski odnos posebno sa osobama iz znaka Ribe jer tu može biti loših finasijskih poteza. Ukoliko radite sa inostranstvom iskoristite saradnike i njihove ideje, posebno onih koji su rođeni u znaku Ovna, Blizanaca, Bika.

Ljubav

U prvoj polovini meseca imaćete manjih problema na emotivnom polju jer se nećete dovoljno posvetiti partneru koji stalno traži pažnju, nežnost, suptilost. Ako se stripite do druge polovine meseca očekuje vas pre svega bolja komunikacija, manja zalaganja na poslu, a sve veća posvećenost vezi. Oni koji su slobodni imaće mogućnost da im se vrati neka stara veza. Ipak, dobro razmislite da li vredi da se vraćate na staro.

Zdravlje

Čuvajte se hroničnih tegoba kao i uvek preteranog rada, a posebni akcenat biće na kičmi, čulu vida koje je već oslabljeno i povremenoj nervozi.

Kliknite na strelicu za nastavak teksta...