OVAN 

Povoljan period za uspostavljanje prijateljskih kontakata i sklapanje korisnih poznanstava, možete da računate unati na poboljšanje na polju finansija. Ovog meseca nemojte donositi važne odluke, uzdržite se od promena u karijeri. Nemojte uzalud preterivati na poslu.

BIK

Budite pažljivi u komunikaciji sa kolegama i partnerima, nemojte potpisivati ili slati dokumente a da ih prethodno pažljivo ne pročitate, jer u suprotnom rizikujete finansijske gubitke. Kada donosite konačnu odluku o važnim pitanjima, dobro razmislite o svemu. Odmorite se, potrebno vam je da povratite snagu.

BLIZANCI

Imaćete priliku da ostvarite neki dugogodišnji plan kome se niste do sada usuđivali da se posvetite. Postoji mogućnost da će ovaj plan pratiti i novčana nagrada, ali ne odmah. Vaša emocionalna ranjivost vam može smetati. Slobodno vreme iskoristite za miran, opušten odmor.

RAK 

Dobar period u pogledu finansija. Na poslu, u karijeri, moguće su odlične ponude i unosni dogovori sa velikim potencijalom. Postoji šansa da se postignete zaista mnogo. Međutim, izbegavajte nepotreban i neprijatan kontakt. I ne zaboravite na pravovremeni odmor.

LAV 

Biće prilika da se nametnete kao autoritet, možda postoji šansa da zauzmete viši položaj i ojačate svoj finansijski položaj. Međutim, pre nego što rešite bilo koji važan problem, pažljivije ga razmotrite. Opustite se s vremena na vreme na mirnom mestu sa porodicom.

DEVICA 

Povedite računa o karijeri. Povoljan trenutak za jačanje pozicije na poslu. Vreme je da odlučite koji od vaših poslovnih kontakata obećava, a koji ne. Budite uporni, ne povlačite se pred preprekama i ne vređajte prijatelje.

VAGA 

Posao će napredovati prilično dobro. Možete da se radujete ponudama koje obećavaju i povećanju profita. Prekomerna osetljivost ometaće objektivno sagledavanje situacije i donošenje važnih odluka, zato je neiphodno da bolje držite stvari pod kontrolom.

ŠKORPIJA

Stvari se možda neće odvijati baš onako kako ste očekivali. Ne paničite, možda je i bolje. Čak i ako izgubite sada, sve ćete nadoknaditi vrlo brzo. Budite sigurni u svoje postupke i držite nekoliko opcija u rezervi. Odvojite vreme za spavanje i odmor. Zabavite se sa prijateljima u slobodno vreme.

STRELAC

Ovog meseca ćete morati mnogo da se potrudite da biste "opstali" i finansijski i na poslu.Rizični projekti mogu vam "istanjiti novčanik", ali dugoročno ćete dobiti željene rezultate. Prijatelji i bliski poznanici će se potruditi da budete odlično raspoloženi.

JARAC 

Ovo nije najlakši mesec za vas. Moraćete da preispitate neke od svojih planova. Skupite hrabrost i snagu, potražite savet osoba kojma verujete i uspeh neće izostati. Preporučljivo je da se ne troškarite novac tako lako i razmislite o štednji. 

VODOLIJA 

Sa poslom je sve pod kontrolom, ali u porodici može doći do nesuglasica, nesporazuma. Sporovi mogu dovesti do finansijskih gubitaka, ali beznačajnih. Pokušajte da pokažete maksimalno strpljenje kada imate posla sa voljenima. Kada rešavate sopstvene probleme, ne zaboravite na interese drugih.

RIBE 

Osetićete veliki nalet snage i energije, zbog čega ćete praviti  dugoročne planove za poboljšanje  finansijskog stanja. Mnogo toga ćete ostvariti bez poteškoća, odvijaće se "samo od sebe". Pokušajte da iskoristite ovo, za vas  "zlatno vreme, za prosperitet na poslu, ali i za poboljšanje porodičnih odnosa.