OVAN

Ovnovi ove nedelje treba da iskoriste povoljne prilke u emotivnim odnosima i reše probleme koje ih opterećuju pre nego što počnu praznici, jer će kasnije za to imati manje šansi. Slobodni pripadnici znaka imaće više kontakata, dok će zauzeti imati stabilniji odnos sa partnerom.

BIK

Bikovi ove nedelje mogu osećati kako partner želi da preuzme kontrolu u vezi, ali se neće svima dopasti način na koji to rade. Slobodni pripadnici znaka dobro će se zabavljati, naročito ako se nađu na nekom putovanju gde je moguća i neka nova veza.

BLIZANCI

Blizanci će ove nedelje imati povoljnije prilike na emotivnom planu, što će slobodnim pripadnicima znaka doneti veće šanse za nova poznanstva i veze. Zauzeti pripadnici znaka će se truditi da održe skladne odnose sa partnerom i obnove emocije.

RAK

Rakovima ova nedelja može doneti povoljne prilike za nova poznanstva, pa bi se neki mogli neočekivano i strasno zaljubiti, pa i započeti novu emotivnu vezu. Zauzeti će se truditi se da sa partnerom obnove ljubavni odnos. Želite susret sa nekim iz vaše prošlosti.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu očekivati više druženja i izlazaka, kao i novih poznanstava, možda čak i na nekom putovanju. Moguće su kraće veze bez obaveza. Zauzeti pripadnici znaka biće glavni organizatori u vezi koju će želeti malo više da dovedu u red.

DEVICA

Device ove nedelje mogu biti zahtevniji prema partneru, pa će odnosi u vezi zavisiti od njihovog ponašanja. Slobodni pripadnici znaka će osećati priliv energije koju mogu usmeriti na druženje, a biće i više šansi za nova poznanstva i emotivne veze.

VAGA

Vage ove nedelje treba da se pripreme na nerazumevanje u odnosu sa partnerom koji je do skoro bio tolerantan i želeo da im ugodi, a sada odnosi u vezi mogu postati komplikovanji. Slobodni pripadnici zanka imaće šanse za nove kontakte, pre svega preko onlajn druženja.

ŠKORPIJA

Škorpije ove nedelje neće biti tako zadovoljni odnosima u emotivnoj vezi, neki mogu biti skloni preispitvanju emocija, pa se može desiti da pred partnera postave besmislene zahteve. Slobodni će imati novih poznanstava, ali će to ostajati na nivou površnih kontakata.

STRELAC

Strelčevi će se ove nedelje više truditi da uspostave pozitivnije odnose u svojoj emotivnoj vezi, a mogu biti otvorenije i za dogovor sa partnerom. Neki pripadnici znaka mogli bi da se upuste u tajnu ljubavnu vezu sa osobom koja može biti zauzeta.

JARAC

Jarčevi će ove nedelje osećati intenzivnije emocije prema voljenoj osobi, pa mogu očekivati poboljšanje emotivnih odnosa u ljubavnoj vezi. Slobodni Jarčevi će ove nedelje postati poželjiniji i interesantniji za suprotni pol što će većina iskoristiti na najbolji način.

VODOLIJA

Vodolije će ove nedelje biti raspoloženje za nove kontakte i poželeti da se više druže i izlaze. Biće više šansi za nova poznanstva i emotivne veze. Zauzeti pripadnici znaka biće otvoreniji za dogovore sa partnerom i želeće da stabilizuju odnose u vezi.

RIBE

Ribe ove nedelje sa partnerom imaju odnos sa više međusobnog uvažavanja, a emotivna veza dobiće više na značaju. Slobodni pripadnici znaka biće zainteresovani da ostvare neke ozbiljnije kontakte koji bi mogli da prerastu u emotivnu vezu.

Izvor: Conoplja news