Dnevni lunarni horoskop za 17. decembar 2020. godine najavljuje da će Mesec ući oko 8 časova u znak Vodolije i napraviti konjunkciju sa Saturnom. Ovo je vrlo važan momenat i označava početak jednog novog ciklusa koji će trajati naredne dve i po godine. Ali gledajući ovaj dan, bitan je trenutak za odluke. Bilo da su emotivne ili na nekom drugom planu.

Mnogi sada kreću ispočetka i to je takođe i savet. Odnosi u kojem nema dovoljno odgovornosti i razumevanja, pre svega prijateljskog odnosa, sada će biti prekinuti. Ako radite posao kojim niste zadovoljni, možete se odlučiti na otkaz, iako možda još uvek nemate drugu opciju. Ili imate, a nije toliko izvesna.

Ko je sad spreman da rizikuje i krene novim putem iako ne zna šta ga tačno čeka, imaće više sreće od onih koji pokušavaju da se drže sigurnosti.

Dan će nositi povećanu dozu stresa, ali će se mnogima dešavati i pozitivna iznenađenja. Tako neki mogu nenadano započeti vezu, koja će u početku više ličiti na avanturu, a koja ipak može biti trajna.

Astrolog: Nevena Cvetković