OVAN

Ovo je godina u kojoj ćete osetiti veliko rasterećenje, s obzirom da ste u proteklim godinama bili pod velikim pritiskom okolnosti. Sada ćete imati osećaj da vraćate kontrolu u svoje ruke. Imate podršku planeta da ostvarite planove koje želite, i na tom putu ne bi trebalo da bude posebnih prepreka.

OVAN - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE

BIK

U ovoj godini ne opirite se promenama, jer vas mogu odvesti u smeru koji će za vas biti dobar. Sigurnost će izostati, ali različita dešavanja neće. Tako da će za vas godina biti interesantna, sa mnogo novih iskustava. Dosta ćete se promeniti.

BIK - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE

BLIZANCI

Ovu godinu doživećete kao povoljnu, i imaćete osećaj da vas okolnosti podržavaju u vašim ciljevima. Generalno dobri odnosi sa ljudima će vam posebno značiti. Možda ćete nešto morati da zapostavite ili žrtvujete zbog odlaska u inostranstvo, ali isplatiće se!

BLIZANCI - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE

RAK

Rakovi u ovoj godini mogu značajno uvećati svoje finansije, što samostalno, što preko partnera. Bićete više nego zadovoljni situacijom na tom planu, ali će se od vas očekivati i odgovornost, kako bi uspeh bio trajan. Nekim okolnostima i ljudima ćete morati da se prilagođavate, naročito u odnosima sa prijateljima.

RAK - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE

LAV

Ovo je zaista za vas godina puna izazova koja će vam doneti nove uvide i pre svega mudrost. Strpljenjem sada možete dosta toga postići, kao i prihvatanjem okolnosti koje dolaze. Iz druge perspektive ćete sagledati i odnose i posao, i naučiti da ostvarite više baš kroz izazove koji su vam postavljeni.

LAV - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE

DEVICA

U ovoj godini nećete osećati pritisak okoline, i okolnosti, pa ćete moći bez bećih izazova da ostvarite svoje ciljeve. Najveće promene i najveći uspeh ostvarujete na polju posla. Ovo je povoljna godina i za zasnivanje porodice, i mnogi od vas će se odlučiti na taj korak.

DEVICA - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE

VAGA

Ovo je godina u kojoj ćete se osećati prilično dobro i u kojoj nećete morati da se borite sa različitim životnim izazovima. Okolnosti će vas podržavati i vi ćete više biti okrenuti uživanju. Takođe posvetićete se više partneru, deci.

VAGA - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE

ŠKORPIJA

Godina pred vama nosiće situacije kojima ćete morati da se prilagodite. Možete imati osećaj da imate manje kontrole nad svojim životom nego inače. Ulazićete u promene kojima se ne radujete posebno s obzirom da ste fiksni znak. Ali one imaju za cilj da vas uvedu u nešto novo što sami inače ne biste preduzeli.

ŠKORPIJA - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE

STRELAC

S obzirom da vaš vladar znaka, Jupiter, menja znak i ulazi u Vodoliju gde se daleko bolje oseća nego u Jarcu, očekujte da ćete se u ovoj godini i vi bolje osećati i da ćete imati više entuzijazma, optimizma i životne energije. Ovo je godina u kojoj ćete imati priliku da naučito mnogo novih stvari koje će vam služiti duži niz godina, pa je savet da iskoristite svaku priliku za edukaciju!

STRELAC - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE

JARAC

Tokom ove godine bićete više umreženi sa ljudima, ostvariti nove kontaktei dobiti inspiraciju za nove ideje. Udruživanje sa ljudimai li saradnja sa prijateljima donosi veliku zaradu. Savet je da date sve od sebe jer na polju finansija u ovoj godini ostvarujete maksimalan potencijal.

JARAC - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE

VODOLIJA

2021. je važna godina za vas jer ulazite u novi životni ciklus. Stvari u vašem životu više neće biti istei što se brže prilagodite promenama, to ćete imati veći uspeh na mnogim životnim poljima. Ovo je prilika da odskočite na bolje iz životnih okolnosti u kojima ste bili do sada.

VODOLIJA - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE

RIBE

Iskoristite ovu godinu da se suočite sa svim što je potiskivano i ostavljano po strani. Rešavanjem tih stvari, možete pronaći mir koji će vam sad biti preko potreban. Istražujte sebe i posvetite se svojoj unutrašnjosti. Naročite šanse pružaju vam povoljni periodi koje vam donosi Jupiter!

RIBE - PROČITAJTE PROGNOZE ZA POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE I NOVAC - OVDE

Astrolog: Nevena Cvetković