Žena Ovan

Žene Ovnovi napokon ulaze u plodno razdoblje, koje će im doneti svetle dane, nove uspehe i dugo očekivane promene na bolje. Ovo je nedelja rasta, kada je potrebno forumulisati konkretne planove za jesen, postaviti temelje budućih pobeda. Čudno, ali trenutno mnogi Ovnovi mogu imati depresivne misli, osećaj umora, osećaj zbunjenosti ili usamljenosti.

Najnepoželjnija reakcija na takve manifestacije je ona infantilna: nema potrebe da se sažaljevate i tešite slatkišima. Najbolji način za obnavljanje zaliha energije i poboljšanje raspoloženja je meditacija, fizička aktivnost i kreativnost.

Žena Bik

Septembar na oktobar je period napornog rada i odgovornih odluka. Prema astrolozima, dolazi najbolji trenutak da očiste ruševine započetih, zaboravljenih, gotovo dovršenih i drugih stvari koje koče napredak.

Napravite njihov popis i sistemski rešavajte jedan po jedan. Znaci pažnje prema voljenoj osobi, deci i bližoj rodbini pomoći će u održavanju ravnoteže.

Žena Blizanci

Energije planeta su aktivne, ali u radu i važnim stvarima ne bi trebalo da donosite oštre, impulsivne odluke. Astrolozi vam savetuju da preusmerite pažnju na nešto drugo: neko vama blizak verovatno će neočekivano izazvati sukob. Ako se to dogodi, dobro će vam doći u komunikaciji diplomatkse veštine, kao i fleksibilnost i sposobnost pronalaženja kompromisa.

Sada će biti bolje brinuti se o kući, porodici, udobnosti. Ako započnete neplanirano čišćenje, ne samo da možete osloboditi prostor ugrušaka negativne energije, već ćete pronaći i nešto vrlo prijatno: omiljenu stvar u dubini ormara, važan dokument ili porodičnu fotografiju izgubljenu u gomili papira.

Žena Rak

Zvezde će podići buru aktivnosti oko predstavnika Raka, što će se odraziti u obilju poziva, dela, komunikacije. Narednih 7 dana biće ispunjeno poznanstvima, internet prepiskom, novim planovima. Ako se na putu može vam se ukazati prilika za posao, vreme je da preuzmete inicijativu. Poslovni predlozi koji se čine dosadnim i trivijalnim mogu biti izvor uspeha u karijeri u doglednoj budućnosti.

Ali astrolozi savetuju da ne zaboravite da je, kada započinjete nešto novo, dobro imati podršku rodbine i prijatelja. Neće biti suvišno obratiti pažnju na porodicu, posebno na decu tinejdžere: nestabilnost prelaznog perioda može ih pretvoriti u vihor hirova i nesporazuma.