Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesečni horoskop

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2020: detaljna prognoza za slobodna i zauzeta srca

Izvor: Shutterstock

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2020. NAJAVLJUJE ULAZAK VENERE U ZNAK DEVICE!

OVAN

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Device usmeriće vas ka previše logičkom rasuđivanju i nećete moći da osetite potrebe voljene osobe. Bićete zaokupljeni nevažnim sitnicama u vašoj emotivnoj vezi.

Trigon Venere sa Uranom navešće vas da unesete nešto kvalitetno novo u vaš odnos sa partnerom, što će poboljšati vašu vezu. Prijaće vam opušteni i zabavni razgovori.

Venera će u drugoj polovini oktobra praviti opoziciju sa Neptunom i dovešće do kraćeg nepoverenja između vas i voljene osobe jer ćete jedno od drugoga kriti nešto što će se kasnije pokazati bezazleno. Venera će praviti i trigone sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom, što će vam omogućiti da sa lakoćom ostvarite veći broj zajedničkih ciljeva. To će vas činiti srećnim.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da pored sebe imate osobu koja će na vas delovati podsticajno i sa kojom ćete moći da imate zajedničke aktivnosti i ciljeve.

Upoznaćete takvu osobu već u prvoj dekadi oktobra i ubrzo ćete zaključiti na obostrano zadovoljstvo kako imate mnogo zajedničkih interesovanja. Mada ćete u početku biti nesigurni i nepoverljivi, u trećoj dekadi oktobra ćete spontano započeti skladnu emotivnu vezu koja će se vremenom pokazati sve boljom, stabilnijom i kvalitetnijom.

Stariji Ovnovi će u proći kroz stanja oduševljenja i razočaranja osobom koju će upoznati u prvoj dekadi oktobra kroz projekat u kojem će zajednički učestovati. Krajem meseca će shvatiti da postoje obostrane emocije i započeće vezu.

BIK

Ako ste u vezi:

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi praviće 9. oktobra kvadrat sa Plutonom. Mnogo toga što ste potiskivali, a čime ste generalno nezadovoljni u vašoj emotivnoj vezi sasućete na vrlo neprijatan način u lice voljenoj osobi, a to će pojačati napetosti između vas dvoje i neće dovesti do rešenja.

Počećete međusobno da se optužujete videći drugoga kao krivca. Mars će 19. oktobra praviti kvadrat sa Jupiterom.

Osećaćete potrebu da unesete promenu u vašu emotivnu vezu ali se vaš partner neće slagati sa vašim viđenjem stvari i neće biti spreman na saradnju. Nedostajaće vam uzajamna podrška. U trećoj dekadi meseca ćete uspeti jasnije da sagledate šta vam stvara napetost u vezi i uspećete da se dogovorite kako to da rešite.

Ako ste slobodni:

Bićete u prvoj dekadi oktobra privučeni osobi koja će delovati harizmatično i koja će vam prijati zbog svoje unutrašnje snage.

Upustićete se u intimne odnose ali ćete uvideti da vam vaša nova simpatija ne odgovara kao emotivni partner jer će biti orijentisana isključivo na sebe i svoje potrebe.

Nakon niza razočaranje ćete odustati od ove veze. U trećoj dekadi oktobra pružiće vam se mogućnost da se zbližite sa osobom koju ćete upoznati na javnoj manifestaciji.

Stariji Bikovi će biti uporni u pokušajima da privuku osobu koja im se dopada duže vreme ali će stalno nailaziti na odbijanje. Krajem meseca upoznaćete nekog novog s kim ćete imati prijatne razgovore i ko će vas privući.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Prva polovina oktobra donosi vam promenljive odnose sa partnerom.

Sunce će praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi i doneće vam neslaganje sa partnerom oko ulaganja zajedničkih finansija. Nedostajaće vam podrška i pažnja. S druge strane, sekstil Jupitera sa Neptunom će vam olakšati ostvarenje jednog zajedničkog cilja i poboljšati vezu.

Venera će u drugoj polovini oktobra praviti trigon sa Jupiterom i doprineće poboljšanju porodičnih odnosa. Više vremena i pažnje ćete poklanjati voljenoj osobi i članovima porodice.

Bićete usmereni na rešavanje važnih stvari u kući. Pokazivaćete inicijativu i motivisaćete svog partnera da vam se pridruži u zabavnim aktivnostima. Osećaćete više radosti.

Ako ste slobodni:

Tokom prve polovine oktobra bićete opterećeni raznim brigama i teškoćama koje će vas ometati u nalaženju osobe koja bi mogla da vam bude potencijalni emotivni partner. Od sredine meseca bićete u mogućnosti da upoznate nekog ko će vas privući svojom kreativnošću, optimizmom i brojnim ličnim kvalitetima.

Simpatije će biti obostrane i počećete da se često viđate, izlazite i vodite zanimljive i zabave razgovore. Krajem meseca ćete ući u skladni vezu koja bi mogla da bude duga.

Stariji Blizanci će odlučiti da konačno raščiste odnos sa osobom sa kojom se povremeno viđaju i sa kojom su imali površnu emotivnu vezu u prošlosti. Bićete pomalo nesigurni u to šta želite ali ćete vašu vezu definisati krajem meseca.

AFIRMACIJE ZA LJUBAV: 12 rečenica koje treba da ponavljate da biste privukli sreću u ljubavi

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije