Pogledajte šta su zvezde rekle za 3. maj 2021. godine. Pronađite svoj znak i pročitajte šta su vam zvezde poručile.

OVAN

Posao: Zaboravili ste na sebe i svoju moć koju imate kad to želite. Pomalo ste prepustili drugima da

upravljaju vama. Budite onaj stari, to nije pravi Ovan. Ljubav: Dobar odnos u braku doneće napredan ljubavni odnos. Vi ste neko ko hoće po svaku cenu da bude u dobroj zajednici, primer drugima. Zdravlje: Pad imuniteta daje preterani rad.

BIK

Posao: Novac vam dolazi preko jedne Vodolije. Zadovoljni ste tim poslovnim odnosom. Vodolija će vas unaprediti. Ljubav: Susret sa osobom iz znaka Ribe probudiće vaša čula. Ukoliko imate neku vrstu odnosa sa Ovnom onda ćete biti verovatno napeti. Zdravlje: Ne treba da vas opterećuje problem sa grlom.

BLIZANCI

Posao: Dobar period za novac. Nećete dozvoliti nikome da vam pokvari vaše ideje i stav o poslu. Budite se. Ljubav: Super dan, a pogotovo je veče stvoreno za dobar izlazak i poznanstvo sa osobom iz sfere
umetnosti. Mislite na sve. Partnera izvedite na lepu večeru. Zdravlje: Energiju koristite kroz sport, kretanje.

RAK

Posao: Ako se upustite u saradnju sa osobom iz znaka Lava, Vage ili Raka, oni bi mogli da vam daju veliku šansu za nov posao, ideje, pa čak i veći novac. Ljubav: Ne sumnjajte u partnera. Vi treba da obratite pažnju na okruženje, oni mogu biti problem. Zdravlje: Morate da obratite pažnju na donji deo tela - donji stomak, donje ekstremitete.

LAV

Posao: Prijao bi vam put u neku od obližnjih zemalja. Makedonija ili Bosna mogu biti dobar izbor. Ljubav: Oni koji su u braku ili vezi moraju da pripaze na želje partnera jer one su ponekad nerealne. Zapravo vi mislite da je to nerealno jer traži preterano od vas. Zdravlje: Dobro se osećate.

DEVICA

Posao: Mesec u Vodoliji može da vam pomogne da nađete prave poslovne partnere. Imaćete pre svega odličnu komunikaciju. Ljubav: Danas imate dobru priču i šarm. Retko ko može da vam odoli. Osoba iz vašeg okruženja koja je povučena, nije tako nesigurna u sebe. Obratite pažnju na ponašanje. Zdravlje: Ishrana slaba tačka.

VAGA

Posao: Niste zaokupljeni nekim teškim radom. Čak ni ne razmišljate o poslu. Verujete da ćete biti dobro ako ostanete malo po starni. Ljubav: Oni koji su u braku ili vezi imaju dobar dan za izlazak i druženje sa najbližim društvom. Zdravlje: Nema većih problema, mada ste malo razdražljivi.

ŠKORPIJA

Posao: Dobar dan za sve koji žele da se bave poslovima prodaje, saobraćaja. Posebno automobili su
aktuelni. Ljubav: Odličan dan za sve koji su zaljubljeni. Puno starsti, puno emocije. Nikako se ne opuštajte. Zdravlje: Mislite da možete da izdržite bolove u donjem delu kičme. Obratite se specijalisti.

STRELAC

Posao: Niste se pripremili za danas. Imate poslovnog partnera koji je sposobniji i elokventniji od vas. To nije onaj Strelac koga svi poznajemo. Ljubav: Dobar odnos za sve one koji su slobodni i koji nameravaju da budu u još boljem raspoloženju i druženju. Zdravlje: Vaš partner ima zdravstveni problem, a ne vi.

JARAC

Posao: Danas pregovarajte sa Rakom, Strelcem. Dan je odličan za put. Možda i krenete negde dalje gde
možete bolje da se snađete od meseta gde živite. Ljubav: Ovaj dan je odličan za ljubav i dobar provod. Jarac u braku sve čini za voljenu osobu. Zdravlje: Dobro se osećate.

VODOLIJA

Posao: Ovo je dobar dan za svaku vrstu saradnje. Očekujte važan sastanak i rasplet finansijske situacije.
Ljubav: Započnite novu vezu. Imate dobar aspekat za svaki početak veze sa osobom iz vatrenog znaka.
Ako ste u braku izađite iz kuće večeras I odmorite glavu.
Zdravlje: Bolovi u grudima ili alergija na hranu.

RIBE

Posao: Pokrećete i druge na zanimljiv posao. Dosta dobrih saradnika oko vas. Novac vam dolazi na
lakši način. Zarađujete dobro. Ljubav: Dobar dan za poznanstvo sa Ovnom, Bikom ili Škorpijom. Vikend obavezno provedite u velikom društvu. Zdravlje: Dobro zdravlje, dobra energija.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Izvor: Lepa&Srećna