Za njih kažu da su venčani za posao. Novac vole više od svega i zato vredno i marljivo rade kako bi poboljšali stanje na svom bankovnom računu. Precizni su, detaljni, tačni, marljivi, vredni. Obraćaju pažnju na svaku sitnicu, i izrazito su pedatni. Zato nije lako biti njihov životni partner. Ipak, kada vole, vole do kraja.

Njihova ljubav je bezrezervna i čista kao suza. Astrolozi kažu da su Device znak koji ne voli da vara. Za njih je preljuba nepotrebna i besmislena, i oni su aposlutni šampioni u vernosti. Upuštanje u aferu bi im samo iskomblikovalo život koji drže pod kontrolom.

Oni nikada nisu u potpunosti srećni dok se ne ostvare na emotivnom planu, a cilj im je da pronađu osobu sa kojom će da osnuju porodicu. Ne funkionišu kada su bez partnera i panično se boje samoće.

U vezi puno pružaju, ali puno i traže. Ipak, umeju da budu jako sumnjičavi prema parneru. Posesivni su i ljubormorni i kada misle da su prevareni spremni su na sve da to dokažu. Dok ne isteraju stvari na čistac ne odustaju. Kada saznaju istinu, prihvataju je, ma kakva bila. Za njih je navažnije da dokažu da su bili u pravu.

 Izvor: Lepa&Srećna