Astrološka istraživanja tvrde da je Devica najčešći znak horoskopa, ali koji je najređi? Studije pokazuju da je najmanje ljudi rođeno oko Nove godine i Božića, a taj period obuhvata znak Jarac i samim tim spada i u najređi znak zodijaka.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su odlični prijatelji, ali ih karakteriše i tvrdoglavost. Osobe u znaku Jarca je lako prepoznati, iako se nekada ponašaju veoma superiorno, ali ne zamerite im to je odbrambeni mehanizam njihovog karaktera. Kada ih naljutite znaju biti veoma preki i strogi, ne vole rasprave i svađe, pa vam neće biti dobri sagovornici.

Budući da su Jarčevi veoma hladni i ozbiljni, to doprinosi njihovoj odgovornosti u poslu i karijeri. Jarčevi su glavni i prvi znak zodijaka, rođeni su lideri, voma su velikodušni i nesebični. Predstavljaju zemljani element zodijaka, što znači da su veoma prizemni - stoje sa obe noge na zemlji. Verni su prijatelji, jasno govore ono što žele i šta očekuju od drugih.

Veoma su pouzdani, i kao partneri, i kao prijatelji, ali i u emotivnom odnosu. Njihova priroda se nikako ne slaže sa Blizancima, Vagama i Vodolijama, pa bi emotivni odnos sa ovim znakovima trebalo da izbegavaju.

Izvor: Lepa&Srećna