Astrološka istraživanja tvrde da je jedan znak horoskopa najnaivniji. Pripadnici ovog znaka veruju da su svi dobri i da im niko ne želi zlo, pa kada se uvere da je situacija drugačija veoma se razočaraju. Reč je o Ribama.

Osobe rođene u ovom znaku žive u svom posebnom svetu, veoma vole da maštaju i teško se suočavaju sa stvarnošću. Upravo zbog toga ignorišu sve probleme i ružne stvari koje se dešavaju oko njih. Astrolozi tvrde da zbog ovakve prirode Ribe su zaista vrlo naivne i lakoverne.

Lako nasedaju i lako ih je nasamariti, uz par lepih reči ih možete kupiti. Međutim, kada saznaju pravu istinu i pravo lice osobe koja pokušava to da im uradi vrlo se naljute i povuku u sebe. Smicalice i prevare drugih ljudi upijaju kao sunđer, pa se zbog toga može reći i da su često sklone depresiji kada razotkriju istinu.

Ribe su veliki kreativci i sanjari, pa nije ni čudo što imaju ovakav pogled na svet oko sebe. Naivnost ih može skupo koštati u životu, pogotovo za ljude koji imaju zle namere prema njima. Stoga, morate da naučite da vam nije svako prijatelj i da ne treba da se dajete do kraja baš svakome.

Izvor: Lepa&Srećna