Još danas morate otići do najbliže apoteke ili zdrave hrane i isprobati zeolit na vašem licu. Ne samo da briše akne, mitisere, čisti kožu od toksičnih materija, već skuplja brojne metale i loše supstance iz organizma i izbacuje ih.

Kako se koristi?

Kada je lice u pitanju, verujemo da ste mnogo puta posegnuli za brojnim kremama i skupim proizvodima sa kojima je rezultat bio veoma loš. Kao i za mnoge teške bolesti pa i za nečistu kožu, lek možemo naći u prirodi. Najbolje bi bilo da uzmete jednu kašiku zeolita u prahu i pomešate sa veoma malo vode, toliko da smesa postane gusta i razmaziva. Nanesite je na lice i sačekajte da se osuši, pa isperite. Prstohvat zeolita u prahu možete stavljati i u kremu koju koristite, i zajedno naneti na lice. Kao i svemu i koži je potreban detoks, pa ćete na površini kože videti sitne bubuljice odmah nakon upotrebe ili dan posle. Ne paničite, to je normalno jer je zeolit odradio svoj posao i na površinu kože izbacio sve toksine i prljavšrine koje su se nalazile u dubini kože i porama.

Dubinski čisti pore, uklanja toksine i odličan je antioksidans koži, pored toga ublažava crvenilo i simptome uzrokovane kiselošću kože. Zagađenost možete sprečiti ovom namirnicom iz prirode koju su koristili u starim vremenima, a uz to ćete dobiti sjajnu kožu, kao papir.

Pored akni i mitisera, zeolit je odličan i za bore, samim tim čto čisti toksine, održava vlažnost kože i čini je punijom i zdravijom.

Zeolit za organizam

Smatra se da ukoliko u čašu stavite kašiku zeolita možete prečistiti organizam od svih toksina i masti, a uz to ćete dobiti više energije i učiniti organizam zdravim. Odlično sakuplja sve metale i loše supstance iz tela i izbacuje prirodnim putem, a najvažnije je da je zeolit prirodna supstanca i da vam njegovo korišćenje ne može škoditi.

Izvor: Lepa&Srećna