Urasli nokti nisu samo problem estetske prirode, već mogu da vam stvore mnogo veće neprijatnosti. Vodite računa o svojoj higijeni, o izgledu stopala i na vreme tretirajte urasle nokte kako ne biste imali većih problema. Isprobajte ulje za urasle nokte

Ulje za urasle nokte pruža bogatu ishranu noktima, a time pomaže pri poboljšanju nepravilnosti, promeni boje i pojave uraslih noktiju. Nakon korišćenja, nokti će postepeno povratiti glatki sjaj. Ulje ublažava bol, dezinfikuje i omekšava nokte na nožnim prstima. 

Koje su funkcionalnosti ovog ulja:

  • Poboljšava zdravlje noktiju: Tretman za omekšavanje noktiju pomaže omekšavanju ukorenjenih noktiju i tkiva žuljeva, sprečava urastanje noktiju, olakšava skraćivanje i podržava zdravo obnavljanje i ispravljanje noktiju.

1. Ulje_za_urasle_nokte.jpg
Promo 

  • Podstiče brže zarastanje: Silikonski čepovi za prste štite nokte od žuljeva, plikova i iritacija prilikom hodanja. Ovi čepovi olakšavaju noktima da se oporave nakon uklanjanja nokta ili korišćenja sredstava za uklanjanje uraslih noktiju. 
  • Pogodno za kućnu upotrebu: Jednostavno nanesite kapljice na zahvaćeni prst sa aplikatorom svakodnevno dok nokat ne može lako da se ukloni i odseče. Kapljice omekšavaju i umiruju nokte za lako uklanjanje noktiju kod kuće. 
  • Pogodno za sve uzraste: Efikasno ublažava bol od uraslih noktiju, sigurno je za nokte i neće izazvati dodatnu iritaciju. Koristi odabrane prirodne sastojke kako bi se osigurala sigurnost i efikasnost za sve uzraste. 
  • Može duboko popraviti oštećene nokte, omekšati kutikulu i nežno eksfolirati kožu, bez oštećenja površine noktiju, čuvajući ih u prirodnom, glatkom i zdravom sjaju.
2. Ulje_za_urasle_nokte.jpg
Promo 

Ulje za urasle nokte možete poručiti OVDE po ceni od 890 rsd, a možete i pozvati 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

Tekst: Promo