Alergija je preosetljiva reakcija imunog sistema na neku supstancu iz okruženja – alergen, koja nije opasna za većinu ljudi. Alergen može biti bilo koja supstanca koja izaziva alergijsku reakciju: hrana, polen, grinje, dlake kućnih ljubimaca itd.

Simptomi alergijske reakcije mogu varirati u zavisnosti od alergena i drugih faktora, ali se najčešće manifestuju u respiratornom i digestivnom traktu i na koži. Simtomi mogu biti: kijavica, svrab očiju, kašalj, problemi sa sinusima, osip i crvenilo na koži, digestivne smetnje (mučnina, bol u stomaku, dijareja), umor, slabost…

Prirodni preparat koji utiče na smanjenje alergetskih reakcija i atopijskog dermatitisa je Dr. Viton Allewin, koga čine ovomukoidi (specifične bioaktivne supstance) iz prepeličjeg jaja i cink.

allewin 1.jpg
Promo 

Ovomukoidi se vezuju za alergene i blokiraju ih, pre nego što oni aktiviraju imune ćelije. Na ovaj način se sprečava oslobađanje inflamatornih medijatora (kao što je histamin) i same alergijske reakcije. Cink doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. 

allewin 2.jpg
Promo 

Efikasnost Dr. Viton Allewin proizvoda na ublažavanje simptoma alergije je dokazana u randomizovanom, dvostruko slepom, kontrolisanom kliničkom ispitivanju. Meke tablete za otapanje imaju brzo delovanje i potencijalno smanjuju simptome alergija, čiji su prvi efekti vidljivi već u roku od 5 minuta.

Dr. Viton Allewin smanjuje osećaj svraba kod 80% pacijenata u toku prve 4 nedelje lečenja.

Kvalitet sna je posledično poboljšan kod 79% male dece (&5 godina).

Ovaj proizvod je namenjen i deci starijoj od 3 godine.

Porudžbinu možete izvršiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova. 

Tekst: Promo