Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IMAO JE 9 GODINA KADA MU JE TUBERKULOZA UNIŠTILA PLUĆA: Sada, 30 godina kasnije, više ne koristi pumpicu, jer ima OVO!

- Sa svojih 9 godina preležao sam tuberkulozu, što je izazvalo da imam hroničnu astmu i da konstantno moram da koristim pumpicu – započinje priču Stefan (39).

 profimedia-0056983585 (1).jpg Izvor: Profimedia

- Od tada, znači već 30 godina unazad, svake godine u oktobru, bez greške, dobijam bronhitis, a uz njega antibiotik i još pumpica. Pluća su mi bila jako osetljiva i na njima su se nalazila nepopravljiva oštećenja.

Stefan se nije predao bolesti i nije dozvolio da ga sputava u životu. Školovao se, oženio i počeo da radi kao rendgen tehničar. A onda je došla epidemija.

- Iako su moja pluća u lošem stanju, ubacili su me u crvenu zonu. Sve mere predostrožnosti sam ispunio, kao i moje kolege naravno, međutim u jednom momentu sam se zarazio. S obzirom na moju zdravstvenu istoriju, prognoze nisu bile dobre. Zapravo, bile su jako loše. Dobio sam 2 antibiotika i brdo suplemenata, bio sam pred hospitalizaciju.

- Supruga se jako zabrinula i odmah mi je naručila Bio-Teo komplet br. 6 za pluća, kao i kapi br. 16 Imunodetox. Odmah sam počeo da ih pijem i nakon 9 dana otišao na kontrolu na kojoj mi je rečeno da se stanje malo smirilo i da neću morati u bolnicu. Ne mogu vam opisati kako sam se fantastično osećao u tom momentu!

 Bio-Teo srce za tekst (1).png Izvor: Promo

- Ukupno sam kod kuće bio 5 nedelja i sve je prošlo u najboljem redu. Zaista neverovatno! Nakon tog perioda vratio sam se na posao, u skafander, u crvenu zonu. Ali sa Bio-Teo kapima nisam prestajao. One su me čuvale.

- Međutim, nakon nekog vremena osetio sam smetnje u predelu srca i ispostavilo se da sam kao posledicu korone dobio aritmiju. Nosio sam holter koji je pokazao dosta jaka preskakanja srca. Supruga je i ovog puta uskočila u spas i naručila mi Bio-Teo komplet br. 1 za srce i kardiovaskularni sistem. Ništa je nisam pitao, samo sam počeo da pijem – kroz smeh nam prepričava Stefan.

- Na narednoj kontroli me dočekalo još jedno prijatno iznenađenje. Iako sam se ja osećao mnogo bolje, bilo mi je potrebno da mi i lekari to potvrde, što su i uradili. Aritmija je skoro nestala! Ja vam rečima ne mogu opisati koliko sam zahvalan što postoje ove biljne kapi.

- Ne samo da sam preležao koronu kao da je nisam ni imao, pa sam onda dobio i aritmiju koju je Bio-Teo otklonio, ja sam u oktobru ove godine prvi put nakon 30 godina prošao bez bronhitisa, antibiotika i pumpica. Ja pumpice više uopšte ne koristim! Samo Bio-Teo kapi – zadovoljno nam kaže Stefan.

 Pluća za tekst.jpg Izvor: Promo

- Mislila sam da će ga virus potpuno slomiti i uništiti mu pluća skroz, a on sada više ni ne koristi pumpice! To je pravo čudo prirode! - dodaje na kraju razgovora Stefanova supruga, Vanja.

Bio-Teo biljni komplet br. 6 za pluća i disajne puteve:
Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta,
Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma,
Rastvara i smekšava sluz,
Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP,
Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj,
Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća,
Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije