Iako je uveliko ušla u sedmu deceniju, nekadašnja najpoznatija loto dama bivše Jugoslavije, voditeljka i pevačica Suzana Mančić i dalje privlači pažnju gde god da se pojavi. Oduvek je plenila svojim izgledom i stavom, a neretko je govorila o tome kako održava svoju lepotu i figuru.

Poput mnogih žena i ona je u nekom trenutku svog života imala višak kilograma, a da se baci na dijetu presudio je trenutak kada je videla svoje fotografije.

Ona je priznala da joj je višak kilograma nagomilao u predelu stomaka, pogotovo nakon što je ušla u menopauzu. Tada je navodno imala čak 89 kilograma, a za samo mesec dana uspela je da skine 11 . Ona se tada odlučila za dijetu s malo ugljenih hidrata koja se sastojala od dva praškasta obroka i laganog večernjeg obroka. Do kraja ovog režima ishrane, izgubila je ukupno 15 kilograma.

"Dan uvek počinjem limunadom i kesicom suplemenata koji sadrže sve potrebne minerale i vitamine. To isto pijem i za ručak - dodala je Mančić.

Nedavno je na Instagram profilu podelila i fotografiju svog doručka.

"Ko radi, ne boji se gladi! A vi, ne zaboravite doručak, važan je", napisala je uz fotografiju prepečenog hleba, jaja, sira, paradajza i kiselih krastavaca.

Ona smatra da su upravo kiseli krastavci hrana koju je dobro konzumirati. To je trik koji je usvojila dok je živela u Moskvi.

"Viđala sam Moskovljanke kako našminkane šetaju ulicom i jedu kisele krastavce", otkrila je Suzana.

Saznajte i kako Nataša Bekvalac skine 10 kg kao od šale.

BONUS VIDEO

DIJETA PO KRVNIM GRUPAMA JE NA SPISKU PET NAJGORIH NA SVETU?! Nutricionisti upozoravaju na njenu naučnu neutemeljenost kurir televizija

Tekst: Lepa&srećna / B.S.