I danas se biju "bitke" oko toga da li je gulaš izvorno mađarsko ili slovačko jelo... ali, svaki recept za ovo izvrsno jelo treba isprobati!
Priprema:
Izdinstajte seckan luk i meso isečeno na kockice.
Za to vreme, probarite oljušten krompir sečen na kriške ili kocke u malo slane vode.
Nalijte meso i luk vodom i rastvorite kocku za supu, dodajte krompir, alevu papriku i paradajz-pire.
Razmutite brašno u malo vode i polako dodajte dok čorba vri da se ne stvore grudvice.
Sitno iseckajte beli luk i dodajte pred kraj.
Začinite po ukusu, a pred služenje pospite seckanim listom svežeg peršuna.
Recept: Kika K.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka