1 tikvica srednje veličine
300ml vode
2 belanceta
so i biber
tucana paprika
peršun
Priprema:
Tikvicu oljuštiti i iseći na kockice.
Staviti u šerpu, naliti vodom i staviti da se kuva.
Dodati začine po ukusu, so, biber, peršun i tucanu papriku.
Kada tikvice omekšaju izvaditi ih i ocediti pa izblendati.
Vratiti izblendane tikvice u vodu u kojoj su se kuvale i ostaviti da se kuva, pa kada počne da vri lagano dodati jedno po jedno belance i mešati.
Ostaviti da provri par minuta.
Izvor: Kuvar recepti
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka