Priprema:
Izdinstajte crni luk i šargarepu sečenu na kolutove, dodajte papriku sečenu na kockice i dinstajte 10-ak minuta.
Vodu postepeno nalivajte po potrebi.
Kad je na pola gotovo, dodajte bukovače sečene na tračice i dinstajte još, takođe nalivajući vodu, ako je potrebno.
Začinite po ukusu solju i biberom.
Na kraju dolijte pola litra sosa od paradajza i kašičicu origana.
Kuvajte još par minuta i sklonite s vatre.
Vreme pripreme: 1,5 sat
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka