• Sastojci:
  • 5 kašika brašna
  • pola kašike soli i bibera
  • 700 grama junetine naseckane na kockice
  • 1 glavica crnog luka
  • 3 čena belog luka
  • 3 kašike ulja
  • 1 l juneće supe
  • 400 grama sosa od paradajza
  • 4 velika krompira
  • 4 šargarepe
  • 200 grama graška iz konzerve


Priprema:

Promešajte četiri kašike brašna, so i biber, te stavite u kesicu za frižider.

Stavite u smesu meso i uvaljajte u pomenutu masu.

Kada završite taj postupak, u kesici bi trebalo da ostane malo brašna pa mu dodajte preostalu kašiku.

U velikoj posudi na ulju ispržite luk, beli luk i meso uvaljano u brašno pa postupno dodajte supu i pasirani paradajz.

Pokrijte i kuvajte u rerni na 180° Celzijusa dva sata.

Nakon toga dodajte krompir i šargarepu,  pa kuvajte još sat vremena, te pred kraj dodajte grašak iz konzerve.

Izvor: Stil / Dnevno.hr