- Sastojci:
- 5 kašika brašna
- pola kašike soli i bibera
- 700 grama junetine naseckane na kockice
- 1 glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- 3 kašike ulja
- 1 l juneće supe
- 400 grama sosa od paradajza
- 4 velika krompira
- 4 šargarepe
- 200 grama graška iz konzerve
Priprema:
Promešajte četiri kašike brašna, so i biber, te stavite u kesicu za frižider.
Stavite u smesu meso i uvaljajte u pomenutu masu.
Kada završite taj postupak, u kesici bi trebalo da ostane malo brašna pa mu dodajte preostalu kašiku.
U velikoj posudi na ulju ispržite luk, beli luk i meso uvaljano u brašno pa postupno dodajte supu i pasirani paradajz.
Pokrijte i kuvajte u rerni na 180° Celzijusa dva sata.
Nakon toga dodajte krompir i šargarepu, pa kuvajte još sat vremena, te pred kraj dodajte grašak iz konzerve.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka