Sastojci:
- 1,5 kg krompira
- 700 gr tanjih junećih šnicli
- malo brašna za posipanje mesa
- maslinovo ulje za prženje
- so, biber
Priprema:
Krompir oljuštiti i iseći na kolutove prst debljine. Šnicle istući, uvaljati u brašno i propržiti na vrelom ulju dok ne porumene. Vaditi šnicle i slagati na tanjir. U istoj šerpi/posudi ređati krompir, šnicle, biber i so, i tako dok se sav materijal ne utroši. Naliti sa vodom da ogrezne, poklopiti i na srednjoj vatri dinstati dok junetina ne krene da se raspada.
PROČITAJTE JOŠ: Tri recepta za pikantnu junetinu
Recepte piše: Bocaabg
Izvor: Coolinarika
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka