Sastojci:
- 1/2 kg krompira
- 1 jaje
- 2 čena belog luka
- so
- mešavina začina
- peršun
- manja glavica luka
- 1 kašika brašna
- ulje
PROČITAJTE JOŠ: IDEALAN PRILOG UZ SVAKO MESO ZA RUČAK: pikantni pire krompir sa pasiranim graškom (RECEPT + FOTO)
Priprema:
Izrendajte krompir. Ostavite ga malo da se iscedi, dodajte luk, beli luk, jaje, so, mešavinu začina i peršun.
Kako ste sve dodali dodajte i kašiku brašna i sve izmešajte.
Formirajte ćufte i pržite ih okrečući ih da se isprže sa obe strane dok ne porumene.
Kad završite sa prženjem izvadite ih na kuhinjsku salvetu da se iscede od masnoće. Servirajte ih same kao meze a možete uz neki sos.
Tekst: Bosa Savic
Izvor: Coolinarika
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka