Predstavljamo vam raznovrstan nedeljni jelovnik u kojem će svako naći jelo po svom ukusu! U ponedeljak možete probati bezglutenski pirinač, utorak je namenjen isključivo za ljubitelje mesa, dok vas u petak očekuje uživanje u ukusnom jelu od ribe. Prijatno!

Jela po ukusu Novaka Đokovića: đuveč bez glutena (RECEPT + JELA S MESOM)

Prvi teniser sveta Novak Đoković poznat je promoter bezglutenske ishrane, a ovaj bezglutenski đuveč nalazi se na jelovniku u njegovom novom restoranu u Monte Karlu.

Glavno jelo za ljubitelje mesa: krmenadle u sosu od paprika (RECEPT)

Bogato jelo od svinjentine - zahvaljujući pikantnim dodacima, ostaviće nezaboravan utisak na goste!

Italijanski specijalitet: špagete bolonjeze po receptu šefa kuhinje Gordona Remzija (JELA SA MESOM + VIDEO, RECEPT)


Kada nas šef kuhinje Gordon Remzi posavetuje kako da napravimo špagete bolonjeze, odmah navlačimo kecelju i pravimo italijanski specijalitet  kojim će svi da budu oduševljeni!

Italijanska gastronomija za vegetarijance: bela pica sa pečurkama

Svi kojima smeta paradajz u jelima i koji zbog toga pate za italijanskim specijalitetima biće oduševljeni vašim novim receptom - bela pica s pečurkama nije samo zamena za klasičnu, već i gastronomski užitak kojem nema ravnog!

Jela od ribe: dijetalni super oslić (POSNO, RECEPT)

Belo meso oslića je odličan izvor proteina, a nosi vrlo malo kalorija i zato možete da uvrstite ovo jelo u svaku dijetu koju odaberete.