Predstavljamo vam raznovrstan nedeljni jelovnik u kojem će svako naći jelo po svom ukusu! U ponedeljak možete probati bezglutenski pirinač, utorak je namenjen isključivo za ljubitelje mesa, dok vas u petak očekuje uživanje u ukusnom jelu od ribe. Prijatno!
Prvi teniser sveta Novak Đoković poznat je promoter bezglutenske ishrane, a ovaj bezglutenski đuveč nalazi se na jelovniku u njegovom novom restoranu u Monte Karlu.
Bogato jelo od svinjentine - zahvaljujući pikantnim dodacima, ostaviće nezaboravan utisak na goste!
Kada nas šef kuhinje Gordon Remzi posavetuje kako da napravimo špagete bolonjeze, odmah navlačimo kecelju i pravimo italijanski specijalitet kojim će svi da budu oduševljeni!
Svi kojima smeta paradajz u jelima i koji zbog toga pate za italijanskim specijalitetima biće oduševljeni vašim novim receptom - bela pica s pečurkama nije samo zamena za klasičnu, već i gastronomski užitak kojem nema ravnog!
Belo meso oslića je odličan izvor proteina, a nosi vrlo malo kalorija i zato možete da uvrstite ovo jelo u svaku dijetu koju odaberete.
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.