- 4 oslića srednje veličine
- 3-4 kašike limunovog soka
- so
- ulje za pečenje
- Za paniranje:
- 2 kašike mešanog mediteranskog začinskog bilja
- malo soli
- 1/2 kašičice aleve paprike
Ribu očistite, operite i poprskajte limunovim sokom spolja i iznutra, a iznutra malo i posolite.
Mešano mediteransko začinsko bilje, so i alevu paprika promešajte, pa u tu smesu uvaljajte ribu i prstima lagano pritisnite kako bi bolje prianjalo.
Pržite na zagrejanom ulju sa svake strane oko 5 minuta. Služite uz kuvano povrće ili krompir salatu.
Napomena: Pored oslića, na isti način možete da spremite i sardele, lignje, repiće račića ili bilo koju rečnu ribu.
Recept: Milja Lukić
Izvor: Lisa
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka