- Sastojci:
- 500 gr teletine
- 200 gr šargarepe
- 300 gr korena celera
- 200 gr paškanata
- 250 gr uljane repice
- prstohvat šafrana
- 1 čen belog luka
- jedna veza rukole
- 3 kašike pavlake
- začini, so, biber
Priprema: Teletinu iseći na kockice i propržite na puteru, dodati šafran i promešati.
Šargarepu, koren celera, paškanat, uljanu repu isecite na štapiće i kockice i sve dodati i propržite nekoliko minuta.
Nalijte vodom, dodajte začine i ostavite da provri, onda smanjite vatru i neka lagano vri sve dok povrće ne bude kuvano, ali još uvek čvrsto.
Dodajte pavlaku i kuvajte još 5 minuta.
Sklonite sa vatre dodaje krupno naseckanu rukolu.
Izvor: Kurir
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka