Sastojci:
- 1 konzerva tunjevine (oceđene mase 180 grama)
- 1 manji crveni luk
- 100 grama pečenih badema
- 2 tvrdo kuvana žumanca
- 4 kisela krastavca
- 1 kašičica Worcester sosa
- kap-dve Tabasco sosa
- 75 ml majoneza
- sol i biber
Primprema:
Blenderom sameljite pečene bademe, a tunjevinu dobro ocedite od salamure ili ulja iz konzerve.Od luka nasckanog na komade i kiselih krastavaca napravite pastu, pa dodajte ocđenoj tunjevini, kuvanim žumancima i bademima. U smesu dodajte majonez i lagano dodajte Worcester i Tabasco sos. Posolite i pobiberite po želji. Isprobavajte paštetu nakon dodavanja svake namirnice i prilagodite ukuse svojim individualnim željama. Za bolji ukus, ohladite u frižideru nekoliko sati pre služenja.
Izvor: Pun kufer
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.