Sastojci:
- 400 g spanaća
- kašičica susama
- kašičica rendanog đumbira
- 2 kašike soja-sosa
- 0,5 dl vode
- so
- 2 kašike ulja
- kašičica susamovog ulja
Priprema: Listove spanaća operite i prosušite. U vok na malo zagrejanog ulja stavite đumbir i susam. Kratko ih pržite (oko pola minuta), pa dodajte spanać. Sve zajedno pržite oko 1-2 minuta, zatim dodajte soja-sos, vodu i so. Vrlo kratko prodinstajte i na kraju dodajte susamovo ulje.
Za ovo jelo vam je potrebno 25 minuta.
Napomena: Ovaj spanać služi se kao prilog uz jela od mesa, ali je važno da se spanać kratko termički obrađuje, kako bi zadržao svež izgled.
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka