Priprema:
Umutite margarin sa jednim jajetom i solju, dodajte brašno i prosejan prašak za pecivo, kašiku po kašiku.
Razvucite ga oklagijom na pobrašnjenoj podlozi i premažite umućenim jajetom.
Kad testo postane gusto, dovršite mešenje rukom.
Pospite dodacima po ukusu: ljutom tucanom paprikom ili kimom ili karijem... ukusni su i posuti origanom ili drugim suvim začinima.
Isecite na uske štapiće i složite u pleh obložen pek-papirom.
Pecite kratko, petnaestak minuta, da postanu zlatnožuti.
Lepo je i da pospete štapiće parmezanom, ali onda ih prvo pecite dvanast minuta pa ih pospite tek pred kraj pečenja.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka