Priprema:
Od navedenih sastojaka zamesiti prhko testo i ostaviti u frižideru oko 45 minuta.
Tada ga razvaljati i staviti na dno i stranice okruglog kalupa, prethodno namazanog margarinom i posutog brašnom.
U mleku skuvati puding i šećer, skinuti s vatre i u vrelo istresti mileram.
Odmah sipati u kalup, preko fila staviti voće po želji.
Peći 70 minuta u rerni zagrejanoj na 170 C.
Dobro ohladiti, najbolje preko noći i tada preliti prelivom za torte.
Kada tortu izvadite iz rerne, fil će delovati dosta retko.
Neka vas to ne brine, stegnuće se dok se hladi.
Izvor: Coolinarika
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka